reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Juz na maxa sie rozkreciła :)najorzej bylo jak maz wrocil to sie rozkleilam ale teraz juz w miae sie pozbieralam,najgorsze to ze sie @spozniala i dala mi nadzieje i ten sluz i ten bol nigdy tak nie mialam predzej ale trzymam za was kciuki

reklama
Hej Dziewczynki....
To znowu ja ze swoim problemem...kolejnym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak jak pisalam wczesnij po okresie odstawilam tabletki, zaraz dostalam plamienia...cos ala okres..potworny bol brzucha, ledzwi... sama do tej pory nie wiem co to bvylo:crazy:.....dla sprawdzenia zrobilam sobie testy owulacyjne....zeby sprawdzic...wychodzily one niejednoznaczne...tzn ta druga kreska nie byla mocniejsza ....a dzisiaj przez clay dzien bardzo, ale to bardzo boli mnie brzuszek, kregoslup...i zaczynam miec sluz....sama juz nie wiem co o tym myslec...mozeliwe zebym byla przed owulacja...?? To juz jest 15 dzien cyklu.....a dzisiaj rano jak robilam test to druga kreska sie wogole nie pojawila....:eek::eek::eek:

Witam.

Jestem nowa na tym forum.
Brałam tabletki anty 3,5 roku, miałam tok przerwy i później jeszcze brałam dwa lata.
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko. Ja chyba będę miała trudniej niż pozostałe bo mam już 31 lat.:-:)-:)-(

Pozdrawiam wszystkie staraczki.:-)

Ikasia ja tez w tym miesiacu robie testy owulacyjne ale dopiero pierwszy raz i tez mialam problem z interpretacja intensywnosci 2 kresek ale wczoraj testowa wyszla mi ciemniejsza od kontrolnej i dopiero teraz mam pozytywny.jak jest 1 krecha to test negatywny.nie wiem co Ci napisac, ale widocznie Twoj organizm odzwyczaja sie od tabl. u mnie nie wygladalo to tak drastycznie ale kazdy organizm jest inny.
Lilithchyba owulka idzie,3 dni mialam 36,5 a dzis 36,3.przedwczoraj i wczoraj mialam az mokre majtki ze sluzu.zrobilam wczoraj test owulacyjny i napewno pozytywny, tamte byly jednak negatywne bo teraz to ja zobaczylam dopiero ta intensywnosc kreski testowej.wciaz dzialamy, moj maz juz jest zmeczony tymi domowymi badaniami i moim gadaniem o owulacji.ja juz tez jestem soba zmeczona.raz sie nakrecam raz sie doluje- masakra.Lilith dzis mam 20 dzien cyklu, wczoraj wspolzylismy i teraz jak myslisz zrobic dzien przerwy i jutro zgwalcic meza?dalej sie trzymac schematu co dwa dni?to przypuszczalnie kiedy powinnam miec ta owulke?A jak u Ciebie?

No nic, dzisiaj zrobię sobie jeszcze test owulacyjny....zobaczymy co pokaże, bo czuje tak jakbym miala owulacje......a to juz 16 dzien cyklu, wiec malo prawdopodobne....chyba ze sie wszystko tak bardzo opoznilo.... ...chociaz moze to by nie bylo tak zle ...no nic...zobaczymy.....

a u mnie temp znów 36.7 pewnie tek już zostanie do @ to oznacza ze miałam tylko jeden skok z 36.5 na 36.7 i tak już zostaje.. więc owulki chyba nie było??? trudno... i tak nie nastawiałam się na ten cykl...:(

Kwiatuszek przykro mi ze sie Tobie nie udalo.z tego co pamietam jestes na poczatku staranek, wiec na razie sie nie martw. nie dlugo Ci sie uda.dobrze Cie rozumiem bo ja tez to b. przezywam i sie doluje jak mi nie wyjdzie.wiec glowa do gory, moze nastepny cykl bedzie owocny.bedziemy sie tu wspierac az w koncu nam sie uda a potem bedziemy narzekac na objawy ciazowe.
Bafinka a mialas przez 6 dni spadkowa temp.a potem wzrost?ja mam dzis 36.3 wiec ja jestem przed owulka (4 dni mam temp. na nizszym poziomie, czekam na dalszy bieg wydarzen), wczoraj test owulacyjny pozytywny, tym razem mam co do niego pewnosc.u mnie ze wzgledu na ostatni dlugi cykl ta owulka tez bedzie spozniona (mam 20 dzien cyklu)wiec okres pewnie dostane za 16,18 dni.

reklama
Do góry