reklama
kacha10
Fanka BB :)
Kwiatuszek ja zaczelam mierzyc temp. od tego cyklu i stresuje mnie to bardziej.plus jest taki ze mozna sie zorientowac na czym sie stoi i wyliczyc okres.ja zaczelam ja mierzyc po tym ostatnim dlugim cyklu (44 dni), zeby sprawdzic co sie tam u mnie dzieje, czy nie mam jakiegos problemu z tymi fazami.na pewno mozesz sprobowac isc na zywiol , zwlaszcza ze masz krotkie cyklei moze to cos pomoze. a do mierzenia temp. zawsze mozesz wrocic.ja od 10 miesiecy tez chwytam sie roznych sposobow ale na razie bazskutecznie.
kwiatuszekq20
Ja sie bardzo boje o moja znajoma ogolnie to staranka mialysmy zaczas razem ale ona jeszcze nie odstawila tabl bierze juz jakies 8-9 lat bez przerwy
Bafinka
kwiatuszek i dobrze ze idziesz na żywioł pewnie tak będzie szybciej niż jakbyś się przejmowała na zapas... ja też podchodze do tego na luzie w tym cyklu mierzę temp i na tym koniec nie orientuje się nawet który to dzień cyklu... co ma być to będzie...
kwiatuszekq20
Kwiatuszek ja zaczelam mierzyc temp. od tego cyklu i stresuje mnie to bardziej.plus jest taki ze mozna sie zorientowac na czym sie stoi i wyliczyc okres.ja zaczelam ja mierzyc po tym ostatnim dlugim cyklu (44 dni), zeby sprawdzic co sie tam u mnie dzieje, czy nie mam jakiegos problemu z tymi fazami.na pewno mozesz sprobowac isc na zywiol , zwlaszcza ze masz krotkie cyklei moze to cos pomoze. a do mierzenia temp. zawsze mozesz wrocic.ja od 10 miesiecy tez chwytam sie roznych sposobow ale na razie bazskutecznie.
no bo to sie jeszcze wiecej mysli o temp podwyzszona moze sie udalo i tak wkolo
kwiatuszekq20
ogolnie to chcielismy zaczekac z starankami do wiosny ale nie wiem co teraz musimy z mezem porozmawiac
Bafinka
reklama
kwiatuszekq20
Bafinko trzymam teraz ja za ciebie
Podziel się: