reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kacha byłam u gina pisałam już:) dostałam antybiotyki na mojego grzybka miałam usg i mam przyjść za tydz lekarz nie powiedzial że coś tam jest ale i nie zaprzeczył... także nadzieja znowu jest... ale bez nakręcania nie testuje nawet...

Ja w pierwszej ciąży też z grzybkiem do gina trafiłam, więc powodzenia dziewczyny :)
U mnie coś się pokićkało z cyklem i chyba nic z niego nie będzie, bo z moich obserwacji juz po dniach płodnych ;/

Kwiatuszek po odstawieniu tabl. a odstawilam 11 grudnia 2009,mialam roznie ale regularnie:27-31dni .ostatnio mialam 33 dni ale bylam za granica i moglo mi sie wydluzyc.test robilam 29 dnia cyklu rano ale wyszla 1 kreska.w nocy duzo sikalam wiec moze ten mocz tez byl za b. rozcienczony.
Widze Kwiatuszek ze u Ciebie moze tez sie uda w tym cyklu.
Bafinka znow jedziemy na tym samym wozku, widze ze dolaczaja do nas inne kobietki.jakie leki przepisal Ci ginek?ja mam globulki i masc clotrimazolum a moj maz dostal jedna tabl. i ta sama masc co ja.po wczorajszej globulce czuje sie znacznie lepiej.kiedy dokladnie masz miec usg?ja mam planowo 16 wrzesnia popoludniu a we wtorek lub srode mam zrobic test ciazowy.ja tych testow tez sie juz boje i wcale mi do nich nie spieszno.
masz jakies dziwne objawy? ja mam ostatnio brak apetytu, jak jestem w sklepie, to chodze w kolko i nie wiem co kupic bo na nic nie mam ochoty.a od dwoch dni wieczorami b. mi niedobrze.na te objawy biore poprawke bo moze psycha mi juz od tego wszystkiego szwankuje.
Mandrzejczuk a jak Ty sie czujesz? kiedy chcesz testowac?

kacha10 czas pokaze swoje.moze u ciebie bylo za wczesnie ale zycze ci z calego serca zeby ci sie udalo.Te leki biore juz prawie 3 dzien i nadal mnie boli brzuch poczekam do 27dnia i jak nie bedzie poprawy to do gina chyba ze @ przyjdzie.Ja w nocy tez chodze 3a nawet nieraz 4 razy siusiu.Mysle ze u mnie jeszcze za wczesnie na test dzis 22dc.Oststnio mialam25,26 dni a przedtem tak roznie 28,27 nawet 29 a tabl odstawilam tego roku w lutym.

Ostatnia edycja:
ja mam globulki pimafucin i maść o tej samej nazwie.. jeż czuje się lepiej tylko z mam b dużo śluzu szczególnie z rana objawów nie mam... nie zastanawiam się nad tym zeby znowu nie być rozczarowana usg mam w czwartek

Dziewczyny 28 dzien cyklu i @ nie ma!!!!!! Za to jest sporo sluzu, pre-test juz kupiony jutro rano testuje, bo nie wytrzymam dluzej ;) co prawda brzuch mnie dzisiaj przez chwile bolal, ale przy moim wczesniejszym zafasolkowaniu tez mnie bolal jak na okres i to bardzo...kurde abym nie dostala tego okresu...

mandrzejczuk 3mam kciuki :-) mi zostało 5 dni do @ ktorej mam nadzieje nie bedzie :) zadnych objawow na ciaze ani na okres brak wiec czekam staram sie nie myslec ale co jakis czas wpada mysl do glowy... ciekawe czy tym razem sie udalo.

Kwiatuszek na testowanie to masz jeszcze czas, lepiej troche poczekac, niz pozniej dolowac sie 1 krecha.u moich kolezanek testy wychodzily po tyg.a nawet 2 tyg. po okresie.wiec z tym testowaniem bywa roznie.zostaje nam wszystkim czekac.
Mandrzejczuk daj znac co ci jutro wyszlo.trzymam kciuki.a jakiej firmy masz test?
Bafinka podoba mi sie twoje myslenie, tez tak bym chciala, czasem mi sie udaje a czasem swiruje.to chwile prawdy bedziemy mialy w czwartek.w ktorym dniu bylas jak lekarz Ci robil Usg?mi sie wydaje ze ta lekarka w moim przypadku chce za wczesnie robic to usg.jak nie dostane @ to wtedy bedzie 39 dzien cyklu.

reklama
Dziewczyny ja *******e!!!!!!!!!! Przepraszam za wulgaryzmy ale jestem w ciazy!!!!!!!!!!! Wiedzialam!!!! Czulam to!!! Ten termometr jest do dupy, a tescik to pre-test, Jezu zebym tylko teraz znowu nie poronila :-( mam sie w takiej sytuacji juz umowic do lekarza? Wiem, ze to wczesnie, ale jak juz raz poronilam...

Chyba sie posikam z radosci, teraz jade do szkoly na poprawke to odezwe sie dopiero jak wroce, O mamusiu jestm w ciazy, nie wierze :-):-):-)

A oto dowod: Ta 2 kreska tam jest prawda? To nie wynik mojej wyobrazni? Prz pierwszym zafasolkowaniu byla taka bladziutka, ze nawet fotki nie dalo zrobic, a teraz ona jest prawda? dzisiaj 29dc

Uploaded with ImageShack.us

Do góry