reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha nie ma się co zalamywać... ja grzybicę to mam co chwile.. nawet ponad miesiąc temu ją wyleczyłam u ginki, dała zielone światelko na staranka, a tu calkiem niedawno od nowa to samo no ale postanowilam spróbować tantum rosa i jak ręką odjął - kilka irygacji, bodajże 2 czy 3 i przeszło ładnie i mam nadzieję, że nie wróci

reklama
Kacha i Bafinka czy nie jest to dziwne, ze obie nie macie okresu, obie macie grzybice i obie nie wiecie na 100% czy to nie fasolka O Jezusinku ja cos czuje, ze to jednak fasolinka trzymam za Was kciukasy :-):-):-)

u mnie 27dc okresu nima za to sa hektolitry sluzu, latam co 5 min do kibelka ze lzami w oczach, ze to juz @ a i dzisiaj mierzylam tempke w ziapie i mialam 36,8 czyli pod pacha dupa jasiu nie dokladnie.Ogolnie to mam bolesci okresowe i pewnie bedzie ta malpa u mnie i tak, wiec nie nakrecam sie niepotrzebnie. A rteciowe termometry jeszcze maja u mnie w aptece

A tak wracajac do Waszych grzybic to u mnie dzisiaj swedzisko bylo :-(znowu cos sie do mnie chce przypaletac, lyknelam urosept, maznelam clotrimazolum-em i przeszlo na razie...

Mi lekarz zapisal proxacin 500 i globulki na zapalenie bo w wynikach moczu mialam duzo sluzu i bakteri.Mowilam mu ze myslalam ze jestem w ciazy .W ulotce jednych jak i drugich pisza ze nie stosowac w ciazy.Z jednej str mam nadz ze nie jestem bo mogloby to zaszkodzic malenstwu a z dr tak tego pragne

Kacha i Bafinka czy nie jest to dziwne, ze obie nie macie okresu, obie macie grzybice i obie nie wiecie na 100% czy to nie fasolka O Jezusinku ja cos czuje, ze to jednak fasolinka trzymam za Was kciukasy :-):-):-)

u mnie 27dc okresu nima za to sa hektolitry sluzu, latam co 5 min do kibelka ze lzami w oczach, ze to juz @ a i dzisiaj mierzylam tempke w ziapie i mialam 36,8 czyli pod pacha dupa jasiu nie dokladnie.Ogolnie to mam bolesci okresowe i pewnie bedzie ta malpa u mnie i tak, wiec nie nakrecam sie niepotrzebnie. A rteciowe termometry jeszcze maja u mnie w aptece

A tak wracajac do Waszych grzybic to u mnie dzisiaj swedzisko bylo :-(znowu cos sie do mnie chce przypaletac, lyknelam urosept, maznelam clotrimazolum-em i przeszlo na razie...

kochana ja cię nie chcę nakręcaś ale taka ilość śluzu może oznaczać fasolkę, do tego temp też masz dość wysoką a ta grzybica to jakaś plaga chyba:) a może to znaczy że wszystkie jesteśmy zafasolkowane????

O tym samym pomyslalam piszac to powyzej :-) na razie te dolegliwosci juz mi przeszly nic na razie nie swedzi ale sluzu naprawde mam sporo, tylko zeby zaraz znowu nie wyszlo, ze po prostu tak mam :sorry2: jutro rano tez zmierze tempke i zobaczymy

kwiatuszekq moze poczekaj jeszcze i nie bierz tych lekow? Zrob moze jeszcze jeden tescik?

Dziewczyny ja nie wiem jakby sie okazalo, ze wszyskie w ciazy to bylyby jaja normalnie :-D

Witam dziewczynki!

Ale tu dziś dużo nowości i pozytywnych informacji, pozytywnych, bo jest nadzieja i tego życzę. A żeby Was kochane nie nakręcać to powiem, że w pierwszej ciąży miałam grzybicę tuż na początku na pierwszej wizycie u gina:-D także &&&&&&

madrzejczuk
mi też to podejrzanie wygląda, zresztą sama mam duuużo śluzu i temp. rano 37,1 (akurat dziś taka była) a pare dni wstecz równe 37. A co w ogóle już na tym wątku najśmieszniejsz to wczoraj i dziś miałam swędzenie, ale takie ciut, ciut. Kurcze w powietrzy wisi grzybica:-D

kwiatuszekq
popieram madrzejczuk, ja bym się upewniła, a ten lekarz to mógłby pomyśleć skoro okres Ci się spóźnia, że może fasolka jest i dać coś odpowiedniego?

heheh chyba ktos tu wszystkim grzybicze fluidki powysylal hahahaha dawac mi tu jakas ciezarna migusiem ;)))

A tak wogole to gdzie ta nasz mamusia Anecia1111 ? Pewnie nas tylko malpka podczytuje bo maly rozbijnik spokoju jej nie daje ;PP

dobra laseczki lece spac, szybciej zasne szybciej zmierze rano tempke hihihi dobrej nocki Wam zycze ;**

Witam dziewczynki!

Ale tu dziś dużo nowości i pozytywnych informacji, pozytywnych, bo jest nadzieja i tego życzę. A żeby Was kochane nie nakręcać to powiem, że w pierwszej ciąży miałam grzybicę tuż na początku na pierwszej wizycie u gina:-D także &&&&&&

madrzejczuk
mi też to podejrzanie wygląda, zresztą sama mam duuużo śluzu i temp. rano 37,1 (akurat dziś taka była) a pare dni wstecz równe 37. A co w ogóle już na tym wątku najśmieszniejsz to wczoraj i dziś miałam swędzenie, ale takie ciut, ciut. Kurcze w powietrzy wisi grzybica:-D

kwiatuszekq
popieram madrzejczuk, ja bym się upewniła, a ten lekarz to mógłby pomyśleć skoro okres Ci się spóźnia, że może fasolka jest i dać coś odpowiedniego?

Okres mi sie jeszcze nie spoznia dzis mam 22 dzień cyklu i temp 37,1 i duzo sluzu,do miesiaczki 3-4 dni bo cykle 25-26 dniowe ostatnio a do testu to chyba za wczesnie.za bardzo niemam nadziei

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczynki!musimy w koncu zafasolkowac!moze nam sie wszystkim udalo.najgorsze ze czlowiek co chwile sie napala.nie chce potem przezywac rozczarowan.dlatego teraz walcze ze soba emocjonalnie-raz wmawiam sobie ze sie udalo a potem wyobrazam sobie ze moze sie nie udalo.siedze na szpilkach.a jak ide do wc i sie podcieram to az strach.ja mam dzis 33 dzien- oby malpa nie przyszla.na razie na okres sie nie czuje. bardzo sie boje.
Mandrzejczuk moze faktycznie dziwny zbieg okolicznosci, ze prawie wszystkie mamy to same objawy i okres sie spoznia.musi nam sie tym razem udac. juz dlugo na to czekalysmy.obserwuj sluz, czy nie ma w nim grudek.temp. tam masz wysoka.
Bafinka bylas u lekarza?co Ci powiedział?

Do góry