reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no to w takim razie bede musiala zakupic rteciowy albo jakis mnie wygibasny ;p

kwiatuszeq bardzo dobrze, ze chociaz wiadomo o co kaman przynajmniej sie wyleczysz i moze sie uda, ja czytalam, ze problemy z zapaleniem pecherza moga utrudniac, a nawet uniemozliwiac zajscie w ciaze...

Wiecie co dziewczyny ja przez to ze mam roznice czasu 6h zawsze jestem do tylu :/ i nigdy nie w temacie :( qrde... a ja dalej czekam czekam i jak za tydz przydzie @ to normalnie zalamka. Kwiatuszekq lepiej jak teraz masz sie leczyc niz jakbys byla w ciazy bo wtedy miala bys ograniczona ilosc lekow, a po wyleczeniu napewno sie uda koncu zafasolkowac. Mandrzejczuk ja tez mam elektryczny termometr mi lekarz zalecil mierzyc pod jezykiem albo tam na dole :p Opiekuje sie roczna dziewczynka i tak zastanawiam sie codziennie kiedy bede mogla opiekowac sie swoim :( patrzec ak rosnie itd... ajjjj milego wieczorka

Ale tą temperaturę musisz mierzyć codziennie.. popatrz za elektronicznymi, często się używa microlife czy jakoś tak..
Ja za to się zmagam z plamieniami czy tez śluzem pomarańczowym po @ ;/

nio dokladnie codziennie o tej samej porze :p dla mnie to byl problem w tyg ok ale jak przyszedl weekend to nawet obudzic sie aby zmierzyc tempke o 6 rano to jakis horror ;p dlatego tez poprzestalam w tym cyklu robilam testy owulacyjne wyszly 2 takie same grube krechy czyli staranka byly w odpowiednim momencie a jak to nie pomoze to ja niewiem

Ja tam mierze o 9, niby za późno ale zawsze tak mierzyłam i jest ok :D
Ciekawe jakby to u mnie z testami się zgrało.. może spróbuję z ciekawości w następnym cyklu :)

cześć dziewuszki
chwila nieuwagi i już tyle zaległości :)
nawiązując do waszych postów to myślę że najpierw musicie się podleczyć i działać na czysto żeby potem się nie męczyć.

Ja odebrałam dziś wyniki badań takich tam podstawowych, wszystko oki, jutro gin i usg, zobaczę serduszko bobaska mojego małego. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze. 3majcie kciukasy :)

reklama
Do góry