reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

26 dzien cyklu...nigdy takiej nie mialam ostatnio co prawda termometr byl pod moja pacha 2 lata temu jak chorowalam ale nigdy nie mialam takiej niskiej, a wyczytalam, ze po owulce tempka jest podwyzszona i dopiero w teminie @ spada, tak, ze szanse na fasolke so do kitu... pozA TYM miewam non stop zmarzniete stopy i dlonie juz wczesniej chyba pisalam, ze musze sie dogrzewac farelka albo suszarka przed snem, bo jestem skostniala jak trup...moja mama smieje sie, ze gowno to i w pierzach zmarznie ale ja tak po prostu mam...

reklama
Mandrzejczuk moja stala temp. to 35,5.w zyciu mialam 4 razy goraczke. jak juz ja mam to jest ze mna ciezko. rece i stopy mam non stop zimne. w nocy spie w skarpetkach.przed okresem zawsze mam napady goraca.teraz tego nie odczuwam wiec nie wiem na jakim etapie jestem.dzis mam 31 dzien cyklu. propo zimna zauwazylam ze od paru dni wieczorami w mieszkaniu robi sie b. chlodno.mojemu mezowi zawsze bylo goraco ale teraz to sie niezle przykrywa koldra.
Wiem ze Ci ciezko, nie poddawaj sie. okresu jeszcze nie masz wiec jest nadzieja.a jak dostaniesz to moze zajmij sie tym remontem mieszkania, kochajcie sie co 2, 3 dni.moze jak bedziesz czym innym zajeta to sie uda.badanie nasienia tez mozecie zrobic.wiekszych porad Ci nie udziele bo sama jest na podobnym etapie staranek.

Ale kiedy i jak Ty zmierzyłaś tą temperaturę ?? Bo pod pachą to się nie bada.. :D A co do zmarzniętych stóp i rąk od lat tak mam :)

Ja też mam elektryczny.. hmm szkoda, że nie możesz normalnie zmierzyć..

Kwiatuszku a coś lekarz przepisał na to??

No i bardzo dobrze. A nawet jeśli nie ma fasolki, to nowy cykl zaczniesz zdrowa :) Więc jakiś plusik zawsze się znajdzie. Głowa do góry :)

Mandrzejczuk nie zaleca się badać tempki pod pachami, gdyż wynik będzie niemiarodajny :p bo to pot i w ogóle
Kwiatuszek, wyleczysz się, dostaniesz zielone światlo na staranka i będzie po problemie ;] Ja to ostatnio miałam problem z grzybicą - no narazie cisza po irygacji tantum rosa :] Oby tak dalej.
I wciąż się staramy ach ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pysia888wiem co to znaczy tez to mialam kiedys kilka razy,nagorsze to uczucie ze cos cie zadrazni a ty juz myslisz ze to znow to, mowilam mu ze sie stsramy mowil ze zapisze mi jakies bezpieczne tabl ale ktore sa bezpieczne w razie jakbym byla w co watpie

Do góry