reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinka rob test ja jak zaciazylam to mialam wlasnie zamiast okresu peeeelno sluzu i tez byl inny niz zazwyczaj....piktest jest bardzo dobry...a jak nie test to lec na bete ona ci prawde powie ;))

Kacha10 dzisiaj mam 22 dc @ spodziewam sie miedzy 24dc, a 29dc nie wiem...dzisiaj snilo mi sie, ze znowu o 4 dni za wczesnie dostalam okresu i moje nadzieje opadly, tak, wiec skoro sni sie na odwrot to mam nadzieje, ze moze jednak tym razem malpa nie przyjdzie...

dziewczyny wlasnie siedze i trzaskam sciagi na mikroekonomie i rachunkowosc jutro mam egzaminy i juz mnie glowa drugi dzien boli...

Dziewczynki pomóżcie mi od około 3 tygodni boli mnie podbrzusze i lewy jajnik. Dla przypomnienia dodam że @ nie mam od stycznia a w maju miałam wywoływaną, a wynik betki <1,20.

Witam kobietki!otoz mam problem.dzis 28 dzien cyklu,czasem lekko zaboli mnie podbrzusze na okres,wczoraj zaczelo mnie cos swedziec na zewn. i troche w srodku, dzis zobaczylam na papierze sluz z bialymi grudkami.17 dni temu bylam u ginekologa na cytologii, zbadala mnie tez ogolnie i powiedziala ze wszystko w porzadku, czysto.teraz zaczynam sie zastanawiac czy to infekcja czy moze poczatek ciazy.mam 28 lat i nigdy nie przechodzilam tam chorob czy infekcji wiec nie wiem jak to jest. w ciaze trudno mi uwierzyc bo po tak dlugich staraniach nic nie wychodzilo, a w tym miesiacu tez za b. nie szalelismy, nawet nie wyczulam owulki.miala ktoras cos takiego?kupilam sobie zel feminum, posmarowalam sie i czuje juz troche ulge.

agusia 84 uważam że jak najszybciej powinnaś iść do gina bo jak tam coś boli to może coś cię dziać.... a kiedy robiłaś betę?

kacha mam ibentycznie tak jak ty bialy grudkowaty śluz i swędzenie na zewnątrz i w środku i do tego okresu nie mam już 34dień... chyba nie wytrzymam do wtorku i jutro zrobię test... a ty już robilaś?? może to fasolka???:)

cześć szalone moje! nie chce was nakręcać ale ja od samego początku, czyli od miesiączki która już sie nie pojawiła mam nadmiar sluzu.. Gęsty, białawy i naprawdę co dzień! także leciałabym do apteki bo juz obydwie powinnyście mieć @.. Trzymam kciuki laleczki!

A moje mdłości są, a jak... tyko i wyłącznie dzięki marchewce są 0,5 raza lżejsze, ale i tak taka moc że ... ale cóż, dam radę, dla bobaska wszystko :)

reklama
Zawsze jest ta nadzieja ze beda te II i tego Tobie życze.Ja co godzine do wc ale nie wiem czy to nie przez te pogode bo zawsze bylam wrazliwa nie chce sie nakrecac

Spadam sie polozyc bo widze tak nikogo nie ma.A ja cos zle sie czuje pozdrawiam milej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry