reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes apropos pracy to u mnie gdzie pracuję chyba już z 10 babek jest albo w ciąży albo dopiero co urodziły. Może to zaraźliwe :-D:-D:-D i następna będę ja.
Oby

reklama
Witam wszystkich.Kazdy organizm jest inny.Ja po odstawieniu tabl.anty mam regularne cykle,okresy bezbolesne, krotkie i b.slabe. a zanim zaczelam je brac to czulam kazdy dzien cyklu, miesiaczki byly b. bolesne i dosc intensywne.nie wytrzymywalam psychicznie i fizycznie.a teraz jest spoko.czasem sia zastanawiam ze moze moj organizm dopiero zaczyna wracac do siebie, ale w sumie to juz 9 cykl po odstawieniu, wiec sama czasem nie wiem co o tym myslec.
Mandrzejczuk a jak u Ciebie? ktory masz dzien cyklu?jak sie czujesz?

nie chyba w poprzednim cyklu sobie wmówiłam kilka i bardzo się nastawiłam na fasolkę dlatego teraz podchodzę do tego sceptycznie... zauważyłam tylko ten śluz inny niż zwykle pobolewanie jajnika i może zmiany nastroju i apetyt wzmożony ale wszystko pasuje tez do objawów na @ więc sama nie wiem... czekam do wtorku i robie test...

reklama
Ja miesiac temu tez sobie wmowilam ciaze, bo cycki jakos dziwnie mnie bolaly,okres mi sie spoznial 2 dni, mialam zachcianki.ale okazalo sie ze te objawy wskazywaly okres. trudno rozpoznac co i jak. ale tez juz podchodze do tego sceptycznie, bo mozna sie psychicznie wykonczyc.w dodatku troche lekarka mnie zdolowala. myslalam ze powie ze nie ma sie czym martwic i ze w przeciagu 2 lat nam sie uda.a tu powiedziala ze na razie nie ma sie czym martwic ale jak za 3 miesiace sie nie uda to sie pomartwimy.jakby bylo tego malo poczulam z jej strony presje.

Do góry