reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć laseczki!
u mnie same rewolucje :) byłam wczoraj u gina na usg. Widziałam moja fasolinkę :) ma już 5 tyg i mierzy, uwaga- 2 mm :)
Z dzdziulkiem wszystko oki, za 2 tug kolejne usg, będzie już widać i stychać serduszko!
Ze mną trochę gorzej..Źle się czuję, non stop jest mi niedobrze, i zasypiam na siedząco. Poza tym zjadam wszystko co stoi na mojej drodze :) no cóż, czego nie robi się dla maleństwa! Mąż zfiksował, cieszy sie przeogromnie, już wszystkim rozgadał, a córka głaszcze po brzyuchu, i z niedowierzaniem pyta; czy tam naprawde jest mój braciszek?? Bo ona tylko braciszka chce :)

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i śle masę fluidków ciążowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No w końcu się odezwałaś :)
Gratuluję pięknej fasolinki. A co do samopoczucia, cóż, tyle się o nie starałaś i jak mówisz, dla fasolki wszystko :)
Uważaj na siebie i pisz nam tu co u Ciebie :)
Jeszcze raz gratuluje!!

nie odzywałam się bo jak wracam z pracy ( gdzie obecnie jestem) to od razu zasypiam praktycznie :)
Dziękuje za miłe słowa i za wieczne wsparcie! Jesteście WIELKIE!!!!

Anecia 111 trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązanie.daj znać jak już bedzie po.trzymaj się!
Margola gratuluje fasolki.moze w koncu na kogos przejda Twoje fluidki ciązowe.moze teraz sie źle czujesz a potem moze bedzie lepiej. badz dobrej mysli.

Margola - gratuluję fasolki. Niech rośnie zdrowo! Co do złego samopoczucia, to może i dobrze, bo im więcej objawów ciążowych, tym fasolka ma się lepiej. Szczęśliwego rozwiązania!

Moja ciotka miała 42 lata jak urodziła syna, pamiętam jak wówczas wydawało mi się, że to bardzo późno, ale z biegiem lat pojęcie starości znaczni mi się przesunęło :-D

Margola gratuluję, co tu zrobić, żeby do ciebie dołączyć, ach...;-)

Hej kobietki obserwuje wasze forum od jłuższego czasu i postanowiłam do was dołączyc.Brałam tabl przez 4lata z małymi przerwami.Odstawiłam w lutym ale z starankami dopiero teraz rozpoczynami poprostu chcialam zeby organizm odpoczeł.Wokół mnie tyle dzieci i co rusz dowiaduje sie o jakiejs nowej fasolce takze mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona.Pozdrawiam

Margola super. Niech fasoleczka rośnie jak na drożdżach :-):-):-)
Mam nadzieję taką cichutką, że my też się wkrótce doczekamy fasolek naszych

kwiatuszekq20 witaj, chętnie Cię przyjmiemy do siebie. Pisz kiedy tylko masz ochotę. Ja odstawiłam tabsy w czerwcu i tak się staram pomalu :-):-):-) a brałam 3 latka

hej kobietki ja już po wakacjach muśnięta słońcem wypoczęta wracam do was dziś 26 dc żadnych objawów więc pewnie dzidziola nie ma... ale już na luzie do tego podchodzę rzeczywistości nie da sie zmienić
margola gratulacje trzymam kciuki żeby dzidzia jak również ty dobrze znieśli te 8 miesięcy
anecia111 wierze że szybko dzidzia wyskoczy i w koncu będziecie razem:) ale too musi byś cudne uczucie;)

reklama
Do góry