reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Hejo mam ostatnio troszke malo czASU zeby tu zagladac, ale odzywam sie w koncu :-) nie wiem jak te testy owulacyjne u mnie podzialalay...kreski nie wyszy mi identycznie ciemne ale z dnia na dzien coraz ciemniejsze...nie wiem staranka byly co 2 dni mam nadzieje, ze "chlopaki" przetrzymali w moim srodowisku i doszli do celu :-D

Bafinka jak tam u ciebie??

kacha10 no mam nadzieje, ze wkoncu spelni sie moje szczescie, my to przewazne z wieczora i czasem zasne, ale dosyc czesto jest tez z rana po wypoczetej nocy ;-)

Kobietki, urodziłam synka - Adasia 27.08 o 11.10 w piątek :-) Mały ma 3670 g i 56 cm. Od wczoraj jesteśmy już w domu. Porod naturalny hmmm nie wiem czy ciężki bo ból odrazu jak zobaczy się maluszka to się zapomina :-D Jedynie co to skurcze parte najgorsze a cala reszta do przeżycia i najważniejsze że byliśmy z mężem w tym czasie razem... to bardzo pomaga. Jestem mega szczęśliwa!!!

A za Was trzymam kciuki!!! fasolkujcie szybko a zobaczycie jak te 9 miesięcy ucieka :-)

ANECIAAAAA GRATULACJE!!!!! cudowne wieści!!!! Nareszcie się doczekałaś!!! noramalnie aż się wzruszyłam!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pogratuluj także mężowi za dzielne towarzyszenie w czasie porodu. Cieszcie się tymi pierwszymi chwilami z synkiem.:tak::tak::tak::tak:

Anecia wielgachne gratulacje! :-):-):-):-):-):-) Jesteś wielka, urodzić małego człowieczka to jest to! Dużo mleczka, dużo snu i samych radości :-):tak:

Anecia wielkie gratulacje!jak pisalas o skurczach to potem w ciagu dnia zastanawialam sie czy jestes juz po.fajnie ze juz jestes w domciu.wszystkiego najlepszego dla calej Twojej rodzinki!

reklama
Do góry