reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Mandrzejczuk ja tez trzymam za Ciebie kciuki. ja mam 17 dzien cyklu ale dalej nic nie czuje.nie wiem czy jestem przed owulka, czy po a moze jej nie bedzie? jednym słowem jestem w lesie. a tak zawsze fajnie ja czulam a teraz nic.wiec u mnie pewnie bedzie tym razem pudlo.

Witam dziewczyny :-)

U mnie 24 dzień cyklu, od kilku dni brzuch pobolewa jak na @ i jestem już tym mocno zmęczona, już bym chciała poczuć tą ulgę jak po @...
Kacha ja w tym cyklu nie miałam ani razu wyraźnego sygnału ze strony organizmu o owulce, tak jak ty kompletnie w lesie, także znam ból ;-)

Mandrzejczuk działacie? :-D:tak:

Ja mam dziś 18 dzien cyklu i dalej nic nie czuje.nie wiem w jakie dni mamy sie starać.chyba bede starac sie do konca tego cyklu.odebralam dzis wyniki badań :TSH mam w normie a na toksoplazmoze nigdy nie chorowalam i nie choruje wiec przeciwciał brak.a dosc duzy mialam kontakt z kotami.kupilam dzis sobie na plodnosc witamine E a meżowi witaminy vigor, moze to cos pomoze.
Hope moze U ciebie jeszcze nic straconego.
Musze przyznać,że Wasza obecność na tym forum znacznie mi pomaga.fajnie że mozemy sie wspierac w tych trudnych dla nas chwilach.moj mąż już nawet nie chce ze mna gadać na temat ciąży, dzieci i kobiet w ciaży.te bezowocne starania juz mu chyba bokiem wychodza.zawsze jak dostaje okres to mnie pociesza ale widze ze z miesiaca na miesiac juz mu chyba trudniej.

Heja moje internetowe psiapsiuly :-) dzialamy dzialamy wczoraj zasnelam ze wszystkim tesciki pokazaly owulacje, wiec jak teraz sie nie uda....to sie zdenerwuje :wściekła/y: A Anecie1111 to ja pamietam jak niedawno byla w 13-tym tyg ciazy a juz jest na koncowce ;-)

Anecia a Ty dalej w dwupaku? :-)

Nadal.... ale już chyba niedługo bo mi czop odszedł... i teraz liczę skurcze :-D

Heja moje internetowe psiapsiuly :-) dzialamy dzialamy wczoraj zasnelam ze wszystkim tesciki pokazaly owulacje, wiec jak teraz sie nie uda....to sie zdenerwuje :wściekła/y: A Anecie1111 to ja pamietam jak niedawno byla w 13-tym tyg ciazy a juz jest na koncowce ;-)

Kurcze, trzymam te kciukasy tak że prawie mi odpadają więc kochana musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!! A co do tego 13 tygodnia to ja już normalnie nie pamiętam jak to jest być na początku ciąży... ;-) a teraz wlasnie mi się akcja rozkręca.... mam skurcze... liczę... Ale boję się że to fałszywy alarm... zobaczymy.

Anecia to pewnie już się doczekać nie możesz :) Ale fajnie!! Już się cieszę z Twojego maleństwa, które pewnie będzie lada dzień... ;-);-)

reklama
Anecia1111 ja tez jestem z Toba licz kochana i trzymaj sie, pamietaj piardniesz dwa razy i dzidziol wyskoczy ;)) czekamy z niecierpliwoscia na informacje i foteczki ;))

Do góry