reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kochane. Rano zrobiłam test wyszły 2 kreseczki w tym jedna taka jasna. W przyszłym tygodniu zapiszę się na wizytę. Może to jest to udało się.
Jeszcze nie chce zapeszyć. Po wizycie u lekarza dopiero to potwierdzę. Brałam microgynon 21 baardzo długo. Bałam się że się nie uda. Ale w tym miesiącu czułam to całym sercem i czuję. Zero nudności bolących piersi. Tylko lekkie kłucia w podbrzuszu i brak okresu.

reklama
rena77 jestes w podobnej sytuacj co ja u mnie nie ma okresy już z 90dc ale jak co tydzien prawie chodze do gina choc dużo to nie daje bralaś luteine na wywołanie? mi nie pomogła ale nie którym pomaga... badania hormonalne robilam i dobrzy wyszły mięśniaków ani torbieli raczej nie mam poprostu jedna wielka zagadka... teraz jestem po kuracji z CLO czekam ma rezultat w poniedziałek powinna się pojawić@ a jak nie robie test....
No ginek mi powiedzial ze wszelkie leczenie to dopiero jak beda wyniki. Moze i luteina pomoze a o torbielach to juz kiedys mi mówil ginek jeszcze w pl jak bylam. Przepisal mi DIANE-35 i po jakich 4 miesiacach sie "zapomnialam" i stád moja corcia :). Mam naprawde nadzieje ze bedzie druga dzidzia

Ania 1111 to milo ze mnie pamietasz :)

Anecia111 czyli cos zaczyna sie dziac...ojojoj aby poszlo jak po masle :-D

paula2010 ta druga kreseczka co moze byc TO! Ja trzymam kciukasy oby sie rozkreciła akcja w tym dobrym kierunku...

Anecia, Agnes szaleliśmy ale nic z tego nie wyszło :-:)-:)-(
U mnie okejos. Zmykam na basen, czekam na @ i zacząl się cudowny weekend. Jutro uderzamy na weselicho, za tydzień drugie. Aj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Witam kochane forumowiczki!!!!! Bywalam tu w marcu moze jeszcze ktos mnie pamieta. Mam ten sam problem aga co ty. Tez w lutym odstawiłam tabletki Yasminelle i do dzisiaj cisza. Ani miesiaczki ani plamienie ani dzidzi!!!!!!!!!!!! Tez nie wiem co robic . Bylam ostatnio u lekarza robilam badania hormonów z krwi i teraz czekam na wyniki. Mam nadzieje ze wtedy bedzie wiadomo co jest grane.Jestem pełna obaw. Bo chciałabym jjuz drugą dzidze!!! Córcia juz ma 3,5 roku. Pozdrawiam

witam kochana z jednej strony ciesze sie ze znalazlam kogos w podobnej sytuacji a z drugiej jest mi przykro ze Ty tez musisz przez to przechodzic :( moj synek ma 3 latka i 9 mies wiec juz czas na male bobo , ale wiesz jak jest , ja bylam na luteinie wiec jako taka miesiaczke mialam - bo byla wywolywana . w tym cylku nie bralam bo gin powiedzial ze powinno sie juz unormowac. mam wielka nadzieje ze zaszlam bo @ powinnam miec 1.08 ale puchna mi nogi i palce rak, czuje sie zmeczona ( ale z 2 strony bardzo duzo pracje wiec to tez moze byc powod) sama nie wiem ja chyba sama szukam oznak ciazy na sile, poczekam do pon, wtorku i zrobie test, ale zapewne bedzie negatyw. niektorzy mowia ze kobiety "zaskakuja" zaraz po odstawieniu antykoncepcji a tu nic- klops :zawstydzona/y:

ojjjjj Ty leniuszku ;-) A staranka w ogóle zaczęliście czy stoicie w miejscu? Chociaż z tego co pamiętam to chyba pisałaś ze szaleliście :-D

Witamy serdecznie! Może napisz coś więcej o tych plamieniach, tzn czy te skąpe i nieregularne plamienia dostałas po odstawieniu czy miałaś też takie kiedy stosowałaś plastry? Bo jesli po odstawieniu to pewnie organizm jeszcze nie przestawił się na normalne funkcjonowanie bez hormonów. A osobiscie też kiedyś stosowałam plastry ale tylko 2 lub 3 miesiące bo mi ogolnie nie służyły.

wiesz ja bylam na luteinie wiec miesiaczke mialam zaraz po odstawieniu moj gin powiedzial ze to wywola mies, a jakbym zaszla podtrzyma ciaze. plamiena dostalam miesiac po odstawieniu plastrow ale pozniej byly bardzo nieregularne, wiec ciezko bylo utrafic w ovulacje. nic specjalnie sie nie dzieje teraz tylko sie ludze bedziej niz zazwyczaj , gdyz zaczely mi puchnac nogi i palce u rak , oraz zmeczona jestem, ( z tym ze ja bardzo duzo pracuje co napewno takze jest przyczyna ) szukam oznak na sile? moj synek ma juz 3 latka i 9 mies, chcielibysmy juz mu dorobic rodzenstwo :)

rena77 jestes w podobnej sytuacj co ja u mnie nie ma okresy już z 90dc ale jak co tydzien prawie chodze do gina choc dużo to nie daje bralaś luteine na wywołanie? mi nie pomogła ale nie którym pomaga... badania hormonalne robilam i dobrzy wyszły mięśniaków ani torbieli raczej nie mam poprostu jedna wielka zagadka... teraz jestem po kuracji z CLO czekam ma rezultat w poniedziałek powinna się pojawić@ a jak nie robie test....

ja tez mam podobna sytuacje ja jestem po luteinie jak ty w tym cyklu odstawilam, i czekam na @w niedziele powinna byc... zobaczymy , boje sie tylko ze znow narobie sobie falszywych nadzieji i nic z tego nie bedzie po @ sie po prostu spozni

Laski nie wiem o co kaman ale zrobilam tesciora i jest ledwo widoczna druga krecha. Chciałam zrobić fotę ale nie udalo mi sie. Spróbuję jutro a zresztą i tak jej możecie nie dojrzeć bo ledwo ją widać.

oooo patrzcie nastepna forumkowa niewidoczna kreska ;-) super a ktory dzien cyklu masz? Pewnie jest jeszcze wczesnie dlatego taka bladziutka. O kurczaczki Wy tak zachodzicie to moze w koncu i mnie sie uda :-D ja wlasnie jestem po porannych starankach, oczywiscie swieca nogi na sciane i starania na maxa hehe :-D jak przepisowo co 2 dni nie pomoglo to od dzisiaj 2 razy dziennie co 12 godz i musi natrafic ;-)

reklama
pysia wielkie gratulacje:-) a mowiłaś że odpuściliście sobie w tym miesiącu wiec może to jest sposób???

ja czekam do poniedziałku i też robie test choć znając moje szczęście będzie negatywny...:-( ja to już nie wiem jak mam tą fasolkę robić żeby się udalo...

Do góry