reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć!!! Jestem ze Staraczek' 2011:) Odstawiłam tabsy i 29 maja miałam @, po tym czasie pracowalismy z mężulkiem nad dzidzią i byłam pewna, że sie udało, bo żadnych bóli małpowych nie miałam... 29 - czyli jutro powinnam dostać @, ale dzisiaj dostałam - chyba - nadal żadnyh objawów na @, a jedynie sluz z malutką ilością krwi...dziwne...

reklama
Cześć moje kochane Staraczki :-) Normalnie padam na twarz... gorąco mi jak nie wiem, pocę się niemiłosiernie, z domu to wole nawet nosa nie wystawiać... i tak jescze prawie 2 miesiące... Ale chyba dam radę ;-) Najważniejsze że skurcze się uspokoiły i tylko tak z 3 razy na dzień mi się zdarzą :-D

No a u Was widzę dalej starania w toku. Oczywiście wciąż trzymam kciuki, bo wiem jak to jest "chcieć mieć dzidziolka" :-)

Margola oczywiście że to mogło być plamienie implantacyjne, tylko nie chciałam robić Tobie nadziei bo wiem jak to jest się rozczarować. Ale skoro teraz już o tym wiesz to trzymam jeszcze mocniej kciuki i oby ta wstrętna @ nie przyszla już przez najbliższe 9 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!

Monisia witamy :-)

Mandrzejczuk a jak tam u Ciebie? Który dzień cyklu teraz?

Pysia żyjesz???????????

u mnie 6-7dc, bo nie wiem czy za pierwszy brac plamienie czy juz ten drugi dzien kiedy soe rozkrecilo...ale fak faktem, ze dzisiaj imieninki mojego meza Pawla wiec starania z dniem dzisiejszym czas zaczac ;-) od wczoraj nie mam juz @ wiec jutro lece na badanie moich sikaczow, mysle ze juz moge co? Czy poczekac jeszcze ze 2 dni? Suma sumarow znowu zaczynam starania, bo z tego odstresowania sie to nie ma przytulanka wcale ;) a ze dzisiaj rano w telewizji ginekolog mowil, ze lato i wakacje to najlepszy czas plodny to startuujemy ponownie :-D jestem dobrych mysliu do wrzesnia tylko 2 miesiace, wiec jak sie nie uda to zaczynamy szukanie przyczyn u mojegi gina

no a jak u Was pozostale staraczki? Odzywajcie sie, bo tu pusciutko ostatnio, ja wlasnie wrocilam z 1,5 godzinnej jazdy rowerowej i jestem pelna energii i wigoru, szkoda, ze moj Pawelo w pracy :-D dob ra uciekam bo za 10 min mam klientke, wiec musze chapnac jakas kanapeczke papapa

u mnie 6-7dc, bo nie wiem czy za pierwszy brac plamienie czy juz ten drugi dzien kiedy soe rozkrecilo...ale fak faktem, ze dzisiaj imieninki mojego meza Pawla wiec starania z dniem dzisiejszym czas zaczac ;-) od wczoraj nie mam juz @ wiec jutro lece na badanie moich sikaczow, mysle ze juz moge co? Czy poczekac jeszcze ze 2 dni? Suma sumarow znowu zaczynam starania, bo z tego odstresowania sie to nie ma przytulanka wcale ;) a ze dzisiaj rano w telewizji ginekolog mowil, ze lato i wakacje to najlepszy czas plodny to startuujemy ponownie :-D jestem dobrych mysliu do wrzesnia tylko 2 miesiace, wiec jak sie nie uda to zaczynamy szukanie przyczyn u mojegi gina

no a jak u Was pozostale staraczki? Odzywajcie sie, bo tu pusciutko ostatnio, ja wlasnie wrocilam z 1,5 godzinnej jazdy rowerowej i jestem pelna energii i wigoru, szkoda, ze moj Pawelo w pracy :-D dob ra uciekam bo za 10 min mam klientke, wiec musze chapnac jakas kanapeczke papapa
Mój mąż też Paweł, ale z dzisiejszych imieninowych staranek nici - @....:wściekła/y: Odbijemy sobie za parę dni....

dziewczyny ja to chyba oszaleje... już 62dc a ja okresu nie mam testy negatywne usg tez nic nie pokazuje wiec brałam luteine siedem dni bo tak mi kazał gin wczoraj był ostatni dzień a @ NADAL nie ma... co mam robić???!

reklama
dziewczyny ja to chyba oszaleje... już 62dc a ja okresu nie mam testy negatywne usg tez nic nie pokazuje wiec brałam luteine siedem dni bo tak mi kazał gin wczoraj był ostatni dzień a @ NADAL nie ma... co mam robić???!

Myslę, że po luteinie tak jak i po duphastonie @ przychodzi dopiero za kilka dni po odstawieniu!!

Do góry