Anecia1111
Fanka BB :)
tak mialam robiona cytologie 2 miesiace temu i wszystko jest w porzadku, na badaniu tez nic nie wykrylo, ale rozmawialam z mama pielegniarka i najpierw pojde zbadac mocz i jesli w wynikach bedzie cos nie tak to wtedy do lekarza, ale mama mowi ze furagin bez recepty mozna juz dostac i zeby furaginem sie podleczyc, jesli wszystko bedzie z wynikami ok, a jak nie to pojde do lekarza niech mi cos przepisze, mpoze ta tabletke niebieska za 50zl? nie pamietam jak ona sie nazywa, ale moja mama mowi, ze wlasnie jest dobra...ech dziewczyny ja juz nie wiem co mam myslec i robic tyle czasu sie starac i zeby nic z tego nie wyszlo...nawet nie macie pojecia jak ja to przezywam...:-( ciagle chce mi sie plakac...polece jak najszybciej z tymi sikami, mam nadzieje, ze jutro w sobote bedzie tam czynne, a jak nie to w poniedzialek polece, akurat mam @ to moze zanim bedzie owulka to podlecze sie z tej wstretnej bakterii![]()
No też własnie tak myślałam że cytologię miałaś. I skoro z tym było dobrze to jednak coś z układem moczowym musi być skoro tak te zapalenia wracają. Więc lepiej zrób sobie posiew moczu (to na bakterie), tylko poczekaj aż się @ skończy i tak najlepiej po 4-5 dniach od końca idź. A jak już tutaj nic nie wyjdzie to nie mam pojęcia co to może być.