reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajęcia sportowe dla ciężarnych..

Mam kasete z tymi cwiczeniami po ciąży ale takich na czas ciaży to nie mam i też szukam. Mycha jak by co to dam znać jak znajde i czekam na sygnał od ciebie

reklama
Marrtrudo właśnie miałam o tej pozycji napisać :) Ja juz dokonalam zakupy i teraz czekam na przesyłkę, mam nadzieję ze sie nie rozczaruję

czesc dziewczyny , ja goscinnie z sierpniowek  ;D nie wiem czy juz ktos o tym wspominal ale na kanale tvn style jest klub mlodej mamy i cwiczenia dla ciezarnych , a takze dla kobiet z malenstwami juz narodzonymi , swietne cwicząka , polecam

woda w basenie moze byc chlorowana lub ozonowana z tego co wiem , ozonowana podobno jest lepsza , ja chodze na besen co tydzien i pomalutku sobie plywam i relaksuje sie
zapytajcie bo w niektorych szkolach rodzenia , np. przy szpitalu czesto gesto sa prowadzone zajecia i cwiczenia ruchowe dla ciezarnych za zgoda lekarza prowadzacego , ja niestety na nie nie chodze bo sa w takich godzinach ze ja albo w pracy albo w pracy
pozdrawiam serdecznie mamy wrzesniowe

Silunia my też pozdrawiamy gorąco!! ;) ;)

Dziewczyny właśnie tego szukam tylko nie ma tego na DVD! Kurcze nie mam odtwarzacza video!! :p

muszę poszukać!! Marrtruda dzięki!!

Cleo czekam na relacje czy warto tą kasete kupić!!

Ja na razie byłam tak zalatana, że nawet nie myślalam o ćwiczeniach ale od przyszłego tygodnia wracam do jogi. :)

Dziewczyny jak to jest z Wami z tym "ruszaniem się" czy chodzi któraś z Was na basen bo chce się wybrać! :)

reklama
ja chodze na basen ( nota bene dokłądnie na ten sam, na ktory chodziłam przed ciążą) .. z tym ozonowaniem nie ma co szaleć i przesadza.. przeciez ta ozonowana woda to dla maluchow być powinna a nie dla ciężarnych - bo niby czemu?>? do brzucha się woda nie naleje :D

chodze - a raczej próbuję chodzić - bo byłam raz z braku czasu, na fitness dla cieżarnych.. muszę się ruszać, bo mi lekarz zabronil przytyc więcej niż 6 kilo a już 1,5 kg przytyłam..
więc ćwiczę..
a kasete z Jane Fondą też mam.. w pierwszej ciąży mi sie nie chciało ćwiczyć ale po porozdie ćwiczyłam ostro..

Do góry