cleo28
Fanka BB :)
agamamaani z tego co wiem to nie ma czegostakiego jak czerpanie składników odżywczych z tkanki tluszczowej, to nie jest tak jak przy karmieniu piersią, w tej sytuacji dziecko czerpie z tego co w danej chwili jest mu dostarczone. POzatym przy spalaniu tkanki tluszczowej wytwarzają sie kawsy szkodliwe dla maleństwa - wiec chyba lepiej przybrać te 11kg niż truc maleństwo. A o odchudzaniu pomyśleć po porodzie, kiedy będziesz karmic wtedy zacznij liczyc kcal, gwarantuję ze mozna szybko zrzucic nadmiar. A jeśli chodzi o nadciśnienie to moze przydałoby ci sie troche ruchu, on bardzo ladnie je obniża. Oczywiście nie kazę ci od razu cwiczyćareobiku ale np. godzinny spacer szybkim marszem to nic trudnego.
Wiem jak to jest miec nadwage po pierwszej ciąży, od stycznia byłam na 1000kcal i mimo że mam jeszcze 5kg t lekarka nie wyznaczała mi zadnego progu wagi.
Wiem jak to jest miec nadwage po pierwszej ciąży, od stycznia byłam na 1000kcal i mimo że mam jeszcze 5kg t lekarka nie wyznaczała mi zadnego progu wagi.