reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zajęcia sportowe dla ciężarnych..

Starszną mam ochotę wybrać się na basen, nawet nie żeby tam nie wiadomo jak pływać ale się trochę w wodzie poruszać... Poczekam chyba jednak do 2 marca i zapytam lekarza...

reklama
Margolis ja od jakiegoś czasu też myślę o basenie w łaśnie po to żeby trochę się poruszać!
Trochę obawiam się jednak jakiejś infekcji itp. wiesz jak to jest na takich basenach.
23 lutego czyli w najbliższy czwartek zapytam mojego gina co on na ten temat myśli! :)

J anie pytam,bo wiem,że skoro mam skłonności do grzybicy a niestety mam,to powinnam teraz unikać basenów,a baaaaardzo szkoda,bo to najlepsza forma relaksu i wysiłku fizycznego.

No a ja nadal musze czekac... Powinnam nadal sie oszczedzac. No ale tak to bywa. Nastepna wizyta u gina bedzie w 16tc. Ciekawa jestem, czy cos sie zmieni....

Joaś!! Pewnie, że się zmieni ale na lepsze!! U mnie z infekcjami różnie bywało ale parę miesięcy temu chodziłam na basen i nic mi ne było. Zobaczę, może jutro zadzwonię do gina i się zapytam bo plecy mi dokuczają.

Margolis pisze:
Joaś!! Pewnie, że się zmieni ale na lepsze!! U mnie z infekcjami różnie bywało ale parę miesięcy temu chodziłam na basen i nic mi ne było. Zobaczę, może jutro zadzwonię do gina i się zapytam bo plecy mi dokuczają.

Margolis u nas w Mediconcepcie na zlecenie gina dobierają masaże- na miejscu jest rehabilitant, widziałam dużo kobiet w ciaży korzysta. A juz wybrałaś gina?

Po tym co się ostatnio naczytałam o dyrekcyjnej i usłyszałam od koleżanek co tam rodziły to rozważam szpital w Wałbrzychu.
Za daleko by mi było jeździc do Wrocka na masaże. Na razie zatrudniam męża. W ostatnim Moim dziecku był artykuł o masażach w ciąży. Polecam

Wczoraj ćwiczyłam jogę z książki joga na czas ciąży i poczułam się super a spałam ja dziecko! Chyba będę kontynuowała. zobaczymy na jak długo energii mi starczy!! ;) a tak w ogóle ksiązka jest super i niedroga ok 16zł. Gorąco polecam! :)

Ja wczoraj także troszkę sie porozciągałam,ale tak delikantnie ;)
Muszę sie ruszać ze względu na to,że po tym gipsie jak zaczęłam chodzić to porobily się zakwasy ::)
Więc staram sie od kilku dni troszkę ćwiczyć,ale tak z umiarem ;)

reklama
Z tego co się naczytałam w tej książce wynika, że w I trymestrze trzeba bardzo ostrożnie z ćwiczeniami. :)

Do góry