reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Margolis ja od jakiegoś czasu też myślę o basenie w łaśnie po to żeby trochę się poruszać!
Trochę obawiam się jednak jakiejś infekcji itp. wiesz jak to jest na takich basenach.
23 lutego czyli w najbliższy czwartek zapytam mojego gina co on na ten temat myśli!
Trochę obawiam się jednak jakiejś infekcji itp. wiesz jak to jest na takich basenach.
23 lutego czyli w najbliższy czwartek zapytam mojego gina co on na ten temat myśli!
anusieńka
Fanka BB :)
Margolis pisze:Joaś!! Pewnie, że się zmieni ale na lepsze!! U mnie z infekcjami różnie bywało ale parę miesięcy temu chodziłam na basen i nic mi ne było. Zobaczę, może jutro zadzwonię do gina i się zapytam bo plecy mi dokuczają.
Margolis u nas w Mediconcepcie na zlecenie gina dobierają masaże- na miejscu jest rehabilitant, widziałam dużo kobiet w ciaży korzysta. A juz wybrałaś gina?
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Po tym co się ostatnio naczytałam o dyrekcyjnej i usłyszałam od koleżanek co tam rodziły to rozważam szpital w Wałbrzychu.
Za daleko by mi było jeździc do Wrocka na masaże. Na razie zatrudniam męża. W ostatnim Moim dziecku był artykuł o masażach w ciąży. Polecam
Za daleko by mi było jeździc do Wrocka na masaże. Na razie zatrudniam męża. W ostatnim Moim dziecku był artykuł o masażach w ciąży. Polecam
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Wczoraj ćwiczyłam jogę z książki joga na czas ciąży i poczułam się super a spałam ja dziecko! Chyba będę kontynuowała. zobaczymy na jak długo energii mi starczy!! a tak w ogóle ksiązka jest super i niedroga ok 16zł. Gorąco polecam!
reklama
Podziel się: