no tak wlasnie z tym meldunkiem tez tak slyszalam ze automatycznie ale podobno musze w spoldzielni mieszkaniowej zglosic ze jest jeszcze jeden maly obywatel zamieszkujacy bo wtedy jakos czynsz inaczej licza czy cos i musza wiedziec ile osob w mieszkaniu mieszka
reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
liiviia dziecko melduja dorazu jak zgłasza się urodzenie dziecka w USC. A w spóldzielni zgłaszasz żeby naliczali ci opłaty za większa ilość osób.
enka75
mamuśka :)
dziewczyny- tak gwoli przypomnienia. Ojcowski , 7 dni ale trzeba wykorzystać zanim dziecko ukończy rok życia. Tak więc niech tatusiowie się ogarniają ;-)
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
A masz akt urodzenia dziecka??? Jest 14 dni na zgłoszenie urodzenia dziecka. Powinni cię w szpitalu poinformowaćyyy to ja nic nie zglaszalam im ciekawe co mi zrobia ;-)
A masz akt urodzenia dziecka??? Jest 14 dni na zgłoszenie urodzenia dziecka. Powinni cię w szpitalu poinformować
Nie no dziecko jest normalnie zgloszone zarejestrowane itp bo by inaczej peselka nie dostalo ale mi chodzi juz o te blahy sprawy ze spoldzielnia
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Ja do spółdzielni jeszcze tez nie zgłosiłam. Też udaję głupią. chociaz ostatnio wywiesili informajcję żeby zweryfikowac ilość zamieskujących osób. !! A juz sobie wyobrażam ile trzeba będzie dopłacić za zuzycie wody
henrietta5
Fanka BB :)
liiviia nic ci nie zrobią - mojej mamie przyszło po 6 latach do nadpłaty za naszą córkę , bo tez nie zgłosiła , po prostu nie wiedziała
reklama
Podziel się: