reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zagadki grudniówek

Dobra to teraz moja kolej. Jako wielbicielka Carolla mam wszystkie jego ksiazki na polce, wiec wiem ze moja odpowiedz jest prawidlowa. :laugh: :laugh:

xxxxxxxxx to ja wykasowalam to pytanie, bp teraz jest kolej Ziemzi. Jesli kiedys uda mi sie zgadnac Wasze okropnie trudne pytania, to wkleje moje. :D :D

xxxxxxxxx

reklama
przyznaje bez bicia, ze nie znam tego wierszyka, a nie chce korzystac z google bo to nieuczciwe :p

ale Pati ja tez uwielbiam ksiazki Carolla, moja przygoda zaczela sie od Krainy Chichow - juz nie pamietam czy dobrze pisze ale to chyba tak...i to sa jedyne ksiazki, do ktorych mozna wracac, mam chetke na przeczytanie wszystkich jeszcze raz ! a z reguly nie czytam po raz drugi :p

Joeey ja tez zaczelam od "Krainy Chichow"! :D :D Potem byla "Na pastwe aniolow" - powalila mnie na kolana calkiem, no i potem juz MUSIALAM przeczytac wszystko co ten gosc napisal. :D :D

Ziemziu! Faktycznie! Przepraszam! Dobra to mojego pytania nie bylo i teraz Twoja kolej. Zaraz sprawdze, czy mozna edytowac odpowiedzi i wymaze moja. :p :D

Pati - no coś ty mogło zostać to twoje pytanie bo już szukałam odpowiedzi :laugh: ale nie znalazłam ;D Dlatego ponawiam pytanie Pati:

Zebra

Podejrzewalem od dawna, ze Zebra
Ma bynajmniej nie Pasy, lecz wystajace Zebra,
Poniewaz nie dojada;
Znajduje to Potwierdzenie w fakcie, ze jest blada.

Tylko nie wiem o co pytała, chyba autora - Pati o co pytałaś??

Ziemzia ups! a tego to nie wiedziałam. :-[

joeey pisze:
przyznaje bez bicia, ze nie znam tego wierszyka, a nie chce korzystac z google bo to nieuczciwe :p

Joeey nikt nie mówił, że nie można korzystać z pomocy naukowych... ::) Powiem Ci szczerze, że zrobiło mi się głupio :-[ ... chociaż może nie powinno, bo znalazłam to przez yahoo. ;)

reklama
Natalia no moze palnelam...sorki  :-[ po prostu spojrzalam - nie wiedzialam i napisalam, ze sie poddaje ale przeciez trzeba czasami wlozyc wysilku troche zeby wyszperac odp wiec naprawde cofam co napisalam - wszelkie sposoby sa dobre byleby find the answer i zeby zabawa trwala  ;) ;D

Do góry