reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Ja mam po trzy plamki ale od wewnętrznej strony takie czerwone. Nie swędzą ani nie pieką ale obawiam się, że to początki rozstępów :zawstydzona/y:
nie, ja sie nie zgadzam, nawet tak nie mow:no::no::no: bo ja mam takich planek kilkadziesiat na kazdej piersi, z rozstepow na biuscie miec nie chce, na brzuchu niech sobie beda, wisi mi to, ale nie na piersiach i koniec:-p wiec moze to jednak cos innego, za 2 tyg bede u lekarza, to zapytam i o co (jak nie zapomne;-))
Acha, pochwale sie Wam, ze zmobilizowalam sie i kupilam oliwke - Bambino. Po 1szym uzyciu jest ok. Nie taka ciezka jak johnstona. Zobaczymy jak bedzie sie sprawdzac na dluzsza mete. Podziele sie oczywiscie spostrzezeniami:tak::happy:

reklama
A w jakich butach chodzicie? Na płaskiej podeszwie jak na przykładną ciężarną przystało?? :-)

Bo ja yyyyy...wstyd się przyznać, na wysokim obcasie jak zawsze. Moje 153cm wzrostu wymuszają to na mnie :tak:, a poza tym od lat chodzę na szpilce i jakoś nie mogę się przemóc do płaskich butów :sorry::sorry:

A w jakich butach chodzicie? Na płaskiej podeszwie jak na przykładną ciężarną przystało?? :-)

Bo ja yyyyy...wstyd się przyznać, na wysokim obcasie jak zawsze. Moje 153cm wzrostu wymuszają to na mnie :tak:, a poza tym od lat chodzę na szpilce i jakoś nie mogę się przemóc do płaskich butów :sorry::sorry:

Ja śmigam w kozakach- oficerkach na malutkim kwadratowym obcasie. A na szybkie wyjście do sklepu wskakuje w adidaski. Nałazłam się w szpilkach już do pracy tyle czasu , ze teraz ani mi się śni:crazy:Noo może poświęce się na Święta i Sylwestra i wystąpie w obcasach
Kręgosłup mi strasznie doskiwera , więc nie chciałabym go dodatkowo narażać na dyskomfort

A w jakich butach chodzicie? Na płaskiej podeszwie jak na przykładną ciężarną przystało??
ja raczej przyzwyczajona jestem do plaskiego i smigam w wiekszosci w adidaskach :tak:
Ale mam jedna super kozaczki na obcasie 10cm (wiec jak dla mnie giganty) ale takim grubym, nie typowa spilka i uwielbiam w nich chodzic, bo czlowiek od razu lepiej wyglada, a nie czuc tych cm. tylko niestety gdzies je posialam ostatniej wiosny i jeszcze nie znalazlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pewnie u rodzicow zostawilam, mam przynajmniej taka nadzieje :-D

Super wątek dziewczy:-):-):-)

Co do kremów to do twarzy używam vichy:tak:bardzo go lubię i narazie się sprawdza.
Do biustu i brzuszka kremów z serii Pharmaceris M dobrze sie wchłania i nie jest mocno tłusty:tak:

Co do rozstepów mi sie pojawiły na piersiach w pierwszej ciązy bo piersi urosły mi bardzo i zbyt szybko i skóra nie wytrzymała tak że nic juz nie da sie z tym zrobić.Trochę zbladły więc nie jest tak źle;-)
Celulit własciwie jest ale delikatny więc sie nim nie martwię:tak:

Co do wagi to moja spadła i nic nie chce się ruszyć ale w sumie w pierwszej ciązy przytyłam 10kg a w drugiej 12kg więc taka moja uroda:-D

Co do obuwia to moje ulubione i wymuszone to kapciuchy:-D:-D:-D
a tak na powaznie to zwykle na niskim obcasie.

Perfumy wszystkie mnie odrzucają jak na razie i pozostaje mi tylko antyperspirant bo bez niego nie daje rady.

Ja chętnie wskakuję w szpilki i kozaczki na obcasach, ale jak wiem, że mam sporo ganiania to niezastąpione są oficerki na płaskiej podeszwie:tak:

Przyznaję się bez bicia, że nadal w szpilkach ganiam... Auta na płaskim nie umiem prowadzić :-p a dziennie robię sporo kilometrów.
Kosmetyków w ogóle nie zmieniłam, leniwa jestem i nie smaruję się codziennie (zresztą tempo życia mi czasem na to nie pozwala). Co do zapachów, to na szczęście po początkowej fazie obrzydzenia do pachnideł, węch mi się ustabilizował i moje ukochane perfumy poszły w ruch.
Celluitu nie mam, rozstępów kilka się znajdzie, jak pojawi się więcej to rwać włosów z głowy nie będę, bo są gorsze problemy na tym najpiękniejszym ze światów :tak:

Ja głownie na płaskim w kozaczkach albo w adidaskach ale ostania impreza andrzejkową w zeszłą sobotę przetańczyłam w 12 cm szpilkach gladiatorkach:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry