reklama
Kuźwa, przyszły mi kozaki, koszulka i tunika a kiecka nie przyszła. Reklamację mailem wysłałam, ale póki co użytkownik nic nie odpisał, a ja oczywiście zapomniałam:/ Dzięki za przypomnienie mi o sukience, będę interweniować ponownie.Elvie a jak twoja extra kiecka, która kupiłaś będąc w ciąży na allegro? Pasuje już?
no tak jak na kobite to sporo :-) ale względem wagi 60-63kg to jest to tylko 170kg moja kumpela ma 180cm i jak ważyła 63kg to wyglądała super zgrabnie... zazdrość w oczach normalnie ;-)
a takie cudne dziecie urodziła ???
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kobietki!! Wchodzę w kolejne spodnie sprzed ciąży!! I to takie spodnie które mi nie "latały"
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Choć waga dalej stoi na 58 z kawałkiem
Brzuch wciągnęłam i jest ok nawet nic mnie nie uwiera... tylko ta wisząca skóra mnie wkurza ale jak tylko umówie sie do lekarza to popytam czy mogę spokojnie ćwiczyć już i zabieram się za ćwiczenia. Dołącze do męża który już ćwiczy aerobiczną szóstkę
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Choć waga dalej stoi na 58 z kawałkiem
Brzuch wciągnęłam i jest ok nawet nic mnie nie uwiera... tylko ta wisząca skóra mnie wkurza ale jak tylko umówie sie do lekarza to popytam czy mogę spokojnie ćwiczyć już i zabieram się za ćwiczenia. Dołącze do męża który już ćwiczy aerobiczną szóstkę
ja tez mam ten pas i zakladam go np pod waska sukienke, super wyglada, plaski brzuszek i balkonikow nie widac hihi, ale jak go sciagne to roznicy nie ma...Widzę, że walka z kg trwa..
Ja zakupiłam sobie taką bardzo szorstką gabkę i masuję się nią codziennie pod prysznicem, a po wcieram jak za ciążowych czasów oliwkę. Codziennie na kilka godzin zakładam pas ciążowy, niby rozmiar S a nic mi nie daje, nic nie widać aby coś ściskał.. Dziwne to..
Pamiętam jak kiedyś któraś z Was pocieszała, że cellulit widoczny podczas ciąży to ten wodny i znika szybko po porodzie - u mnie już prawie śladu po nim nie ma:-)
a co do cellulitu z okresu ciazy to masz racje, u mnie tez juz wogole nie widac, a taki mialam w ciazy ze szok
a takie cudne dziecie urodziła ???
no nie urodziła :-) nie ma jeszcze dzieci
Katik
...jestem mamą...
Justa - po 6 tygodniach mozesz zaczac delikatnie cwiczyc, ale co do brzuszkow to czytalam, ze nalezy zaczekac do 4 miesiecy po cc, by w srodku wszystko sie zagoilo bez problemu.
Tez juz bym chciala zaczac cwiczyc, jakos z ud i tylka mi spadlo i spada nadal, spacerki z wozkiem sa fantastyczne na to, ale brzuch wisi nadal!!!!!!! I wkurzam sie z powodu tych brzuszkow, bo choc wieczorem opadam z sil, to jednak wiem ze moglabym sie zmobilizowac do cwiczenia by sie tych zwisow pozbyc!
Tez juz bym chciala zaczac cwiczyc, jakos z ud i tylka mi spadlo i spada nadal, spacerki z wozkiem sa fantastyczne na to, ale brzuch wisi nadal!!!!!!! I wkurzam sie z powodu tych brzuszkow, bo choc wieczorem opadam z sil, to jednak wiem ze moglabym sie zmobilizowac do cwiczenia by sie tych zwisow pozbyc!
reklama
Forget-me-not
Fanka BB :)
A tak wogole dziewczyny po cc, czy wasz brzuch tez tam na dole tak nad blizna jest nadal zdretwialy? Kurcze moj nadal jest nie w pelni sprawny
Niestety u mnie jest.
Tak w ogóle to mój brzuch wygląda dalej tragicznie - jak worek tłuszczu :-( Moja waga przestała spadać, mam jeszcze 9 kg do wagi sprzed ciąży... No ale jak chudnąć jak zywię się chlebem, makaronem i kluskami śląskimi???
Postanowiłam jednak że wracam do normalności. Zaczęłam od wizyty u dentysty - okazało się że nie mam żadnych ubytków :-) Wczoraj też poszłam do fryzjera, spedziłam tam 3 godziny, ścięłam włosy i zrobiłam sobie platynowy blond, a co! :-)
A i jeszcze kupiłam sobie extra szpilki w Ryłko przy okazji ;-)
Podziel się: