reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
A tak wogole dziewczyny po cc, czy wasz brzuch tez tam na dole tak nad blizna jest nadal zdretwialy? Kurcze moj nadal jest nie w pelni sprawny:eek::eek::eek:
mam to samo. podobno zdrze sie ze nie odzyskuje sie czucia w pelni wogole:-:)szok:

Postanowiłam jednak że wracam do normalności. Zaczęłam od wizyty u dentysty - okazało się że nie mam żadnych ubytków :-) Wczoraj też poszłam do fryzjera, spedziłam tam 3 godziny, ścięłam włosy i zrobiłam sobie platynowy blond, a co! :-)
A i jeszcze kupiłam sobie extra szpilki w Ryłko przy okazji ;-)
a fotki gdzie??;-)

Jak czytam o tych Waszych brzuchach po CC to współczuję serdecznie i cieszę się, że jednak rodziłam naturalnie, bo początkowo chciałam opłacać CC. Oj głupia ja byłam, głupia..

Ja w pas też się wbijam o ile nie zapomne...najlepiej sprawdza się na spacerkach bo w domu nie wygodnie...ale dzięki niemu chociaż się tak nie garbie !!
celulitu i rozstępów u mnie brak- niech żyja geny!!!!jeeeaaaa
natomiast zastanawiam sie czy ta kreska na brzuchu zniknie czy już tak zostanie???
a co do spodni ja wbijam się w jeansy sprzed ale niestety zapinam je a gumkę recepturkę:)tak dla lepszego komfortu...
dziewczyny a powiedzcie mi ile czasu krwawiłyście po poodzie?
u mnie już było prawie echo po krwawieniu a od kilku dni nowu musiałam przejść na podpaski....buuu

ja musze sie pochwalic ze brzucha to ja nie mam wogole ani zadnego zwisa i tym podobne... wygladam jakbym nie byla w ciazy, tylko wlasnie w bioderka mi poczlo i pupe!! ledwo co pasuje w stare spodnie i to tylko te ktore byly duzo za duze... a wierzcie mi ja mam mnostwo spodni... i musze w koncu w nie pasowac!! jeszcze mi zostalo 8 kilo... ktore chyba tylko siedzi w mojej pupie... cholera

katik - u mnie tez takie jakby jeszcze znieczulone w tym miejscu na brzuchu...ponoc trwa to jakies 4 miesiace...
forget - no widze ze zaszalalas calkiem

wronka - chcialam zapytac jak tam po solarium, bo zastanawiam sie czy tez nie pojde, ale mam taki slad lekki na brzuchu wiesz ta linie i ona jest taka cienka ale ciemna troche, i czy jak sie bede opalac to to nie zaszkodzi? bo bym chciala zeby ta linia zniknela w koncu i jeszcze mam slady po pupp i tez wlasnie takie ciemniejsze plamki... dlatego boje sie na solo isc...

Elvie
a robisz te cwiczenia co w załaczeniu od pasa polecaja?
ja go jeszcze nie kupilam bo caly czas sie zastanawiam czy warto wywalic tą kasę

reklama
Kobietki!! Wchodzę w kolejne spodnie sprzed ciąży!! I to takie spodnie które mi nie "latały" :-D
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Choć waga dalej stoi na 58 z kawałkiem :sorry2:
Brzuch wciągnęłam i jest ok nawet nic mnie nie uwiera... tylko ta wisząca skóra mnie wkurza :wściekła/y: ale jak tylko umówie sie do lekarza to popytam czy mogę spokojnie ćwiczyć już i zabieram się za ćwiczenia. Dołącze do męża który już ćwiczy aerobiczną szóstkę :-D

zazdroszcze Ci
ja nadal w ciążowych chodze
stare przez uda przechodza ale blokada na brzuchu dlatego nie moge sie brzuszków doczekac...
aaa i chcialabym zeby moja waga stanela na 58 :) póki co mam docelowa 60 i duzo mi do niej brakuje :(
Justa - po 6 tygodniach mozesz zaczac delikatnie cwiczyc, ale co do brzuszkow to czytalam, ze nalezy zaczekac do 4 miesiecy po cc, by w srodku wszystko sie zagoilo bez problemu.

Tez juz bym chciala zaczac cwiczyc, jakos z ud i tylka mi spadlo i spada nadal, spacerki z wozkiem sa fantastyczne na to, ale brzuch wisi nadal!!!!!!! I wkurzam sie z powodu tych brzuszkow, bo choc wieczorem opadam z sil, to jednak wiem ze moglabym sie zmobilizowac do cwiczenia by sie tych zwisow pozbyc!

a nie wiesz jak jest po sn?
ja juz zapomnialam keidy te brzuszki mozna

dziewczyny a powiedzcie mi ile czasu krwawiłyście po poodzie?
u mnie już było prawie echo po krwawieniu a od kilku dni nowu musiałam przejść na podpaski....buuu
ja jeszcze nosze asekuracyjnie podpaski bo niby sucho a nieraz przy karmieniu po dluzszej przerwie leci ze mnie... :(

Do góry