reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

Aniam, jak mam forse, chodze do BODY SHOP i tam nie bladze. wszystko jest fantastyczne!!! Do ciala uzywam kosmetykow z nuta zapachwa marakuja lub mango - zapach zniewalajacy!!! No i skora po nich taka, ze nic tylko dotykac.

reklama
bezkonkurencyjne jak dla mnie są
krem do rąk
FARMONA BLUE LAGOON EKSKLUZYWNE SERUM DO RĄK HIT! (1719497907) - Aukcje internetowe Allegro

do stóp
FARMONA BLUE LAGOON SERUM DO STÓP @CER (1712358039) - Aukcje internetowe Allegro

peeling - niby do ciała, ale ja używam do ciała, rąk i stóp - zapach .... aż mi slinka naciekła do buzi
OS BIELENDA ARBUZOWY PEELING DO CIAŁA 600g (1719263009) - Aukcje internetowe Allegro

szampony, odżywki - różne często zmianiam

bez techo zapachu nie potrafię funkcjonować - na specjalne okazję ale i czasem do pracy
Perfumerie Douglas -

no ja też uwielbiam Ziajkowe produkty :-) zwłaszcza oliwkowy krem do rąk i kozie mleko do rąk :-)

ten krem uniwersalny oriflame uwielbiam :-) swoją drogą już dawno mi się skończył... :-( musze chyba kiedyś elvie u Ciebie jakieś zamówienie zrobić, jak ten krem będzie na promo

ja mam problem z cerą i z wypryskami więc często zmieniam kremy bo nie wiem od czego mam te problemy.
ale bardzo lubię tą serię:
http://www.aptekaslonik.pl/index.php?c=750&n=ziaja-med-kuracja-nawilzajaca.html

To kilka moich :
żel pod prysznic
Ziaja, Masło Kakaowe, Kremowe mydło pod prysznic - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
hit nad hity , tani i bardzo dobry .

tez mam i rowniez polecam

coś ala peeling do buzi
Dax Cosmetics, Vulcanic Mat, Mikrodermabrazja - szafirowy peeling do ścierania zmarszczek i redukcji rozszerzonych porów - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Mam pierwsze opakowanie ale jest rewelacyjny
ja mam juz 3cie - starcza na baaardzo dlugo i jest jak dla mnie skuteczny

podkład Maybelline New York Dream Matte Mousse Matujacy podklad w musie Honey najtaniej w Burak.pl
podklad super - dobrze sie rozprowadza i kryje, i jest bardzo wydajmy mimo ze opakowanie mikroskopijnych rozmiarow.

Tender Care - miodzik dobry na wszystko: 1276 Krem uniwersalny - Oriflame
kremik baaardzo fajny

Żel do rąk (nie wyobrażam sobie podróży bez niego, obowiązkowy w aucie): 11286 Antybakteryjny żel do mycia rąk - Oriflame
musze kupic, bo juz nie mam a tez "musze" miec cos takiego pod reka:-)

antyperspirantów Rexona
odżywki WAX do włosów (do kupienia w aptece)
za Twoja namowia sprzed kilku miesiecy kupilam i tez jestem bardzo zadowolona :tak:

od siebie dorzuce pozniej bo mlodociany sie obudzil

kici - teraz jest promocja i kremik mamy w katalogu po 14,90;-) Mogę Ci w tej cenie z przesyłką wysłać. Normalnie kremik kosztuje 22zł.

Dziewczyny,
ja zamknęłam biuro i mam masę rzeczy w promocji, które leżą w pudłach i zagracają mi przedpokój. Jakby któraś na coś reflektowała to proszę pisać. Ceny do 50% taniej.

co do kosmetykow kolorowych to dla mnie najwazniejszy jest tusz do rzes, ten sam o ktorym pisala Elvie-wonder lash z Maybellinu, do tego ostatnio sprobowalam pudru adaptacyjnego w pedzu z Oriflame i jestem baaaardzo zadowolona, fajnie i dosc dlugo utrzymuje mat

z podkladow uzywam dwoch-na zime ciezszy, matujacy z Manhattanu teraz albo nie uzywam albo uzywam Dream Satin Liquid z Maybellinu

Balsamy do ciala mam rozne, ostatnio uzywalam nawilzajacego z Dove, niezly,
zele pod prysznic rozne,
szampon i odzywke polecam Nivea Aqua Light

reklama
ja od bardzo dawna używam podkładu z revlonu matującego
http://allegro.pl/revlon-colorstay-mieszana-swiezy-podklad-2011-i1741888182.html
różne inne próbowałam, ale jakoś zawsze do tego wracam
tusz z LOREALA TELESCOPIC, ale ten w zółtym/złotym opakowaniu, super jest z HR, ale cene też ma super, więc tylko jak w prezencie to chętnie przyjmuję
a do demakijażu7, to ja uwielbiam płyn micelarny z ZIAJKI, i pod prysznic, chyba Aniam pisała, o tym żelu kakaowym też go bardzo lubię
Ja jeszcze lubię się w wannie moczyć i wszelkie płyny, sole i inne rzeczy uwielbiam, tu nie jestem wybredna, byle ładnie pachniał i długo:-)

Do góry