marta - bardziej chodziło mi o to czym przed nałożeniem kremu myjesz twarz? Przeważnie tu babki popełniają podstawowe błędy. Ważne też by makijaż robić od razu po nałożeniu kremu a jak się zdarza tak, że chodzisz po domu to przed makijażem od nowa oczyszczasz i tonizujesz buzię. Nadmiar kremu zbieraj chusteczką. Czy na pudrze bezpośrednio masz położoną folię? Pytam, bo większość babek folię wywala, a później narzekają, że pryszcze, buzia się świeci itp. Ważne też by gąbki i pędzle regularnie myć, bo inaczej tam stado zarazków.
Puder w pędzlu załatwi Ci 2w1. Bardzo go lubię i gorąco polecam, szczególnie w takiej cenie;-)
Pudry w kamieniu służą do poprawek, lżejsze i skuteczniejsze są sypkie a ten w pędzlu się nadaje także na wyjścia bo praktyczne opakowanie ma.
Żeby dziewczynom innym tu nie przynudzać - napisz do mnie na GG. Wczoraj Izę uświadamiałam;-)
Puder w pędzlu załatwi Ci 2w1. Bardzo go lubię i gorąco polecam, szczególnie w takiej cenie;-)
Pudry w kamieniu służą do poprawek, lżejsze i skuteczniejsze są sypkie a ten w pędzlu się nadaje także na wyjścia bo praktyczne opakowanie ma.
Żeby dziewczynom innym tu nie przynudzać - napisz do mnie na GG. Wczoraj Izę uświadamiałam;-)