reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Ja chyba załapałam zapalenie pęcherza, tylko gdzie? Jeden 5 min spacer? Opatulona i wogóle.... ech, czy coś można brać, a może nasiadówki?
ANIU ja miałam 1 szew, reszta rozpuszczalnych, jutro zdejmę sobie opatrunek i mam chodzić już bez i niby niczym nie pryskać, myć białym mydłem, ale kupiłam octanisept. Aha czy pryskacie czymś pępuszki???? MI nie kazali
Malutka o 14 mi płakała przez pół godziny, dałam 2 krople i spokój, i niewiem czy przypadek ale zasnęla równocześnie z wejściem meża
ANIU ja miałam 1 szew, reszta rozpuszczalnych, jutro zdejmę sobie opatrunek i mam chodzić już bez i niby niczym nie pryskać, myć białym mydłem, ale kupiłam octanisept. Aha czy pryskacie czymś pępuszki???? MI nie kazali
Malutka o 14 mi płakała przez pół godziny, dałam 2 krople i spokój, i niewiem czy przypadek ale zasnęla równocześnie z wejściem meża
Izeczka_73
Zaangażowana w BB
Kąpiele zwłaszcza gorące po porodzie niewskazane. Dziewzcyny mam pytanko. Rodziłam przez SN, brzuch oczywiście jest, skóra trochę obwisła, rozstępów na razie nie widzę. Co radzicie stosować na brzuch, żeby go ujędrnić i przeciwdziałać rozstępom? Chciałabym stosować jakiś mocniejszy preparat, w ciąży stosowałam oczywiście krem ciążowy tylko. Co radzicie???
rtyska
Mamusia :)
izeczka, ja używałam i dalej używam Dax, Perfecta Mama i uważam że brzuszek mam super, skóra jest jędrna. Po porodzie był taki jak galaretka, trzasł się i skóra była taka szorstka i sucha. Polecam.
To nie będę ryzykować z tymi kąpielami, ale szkoda bo bardzo mi tego brakuje, zwłaszcza że tyle śniegu za oknem i nic tylko wejść do gorącej wody
To nie będę ryzykować z tymi kąpielami, ale szkoda bo bardzo mi tego brakuje, zwłaszcza że tyle śniegu za oknem i nic tylko wejść do gorącej wody
agatakat
e tma jakby taka zasada byla to co co miesiac jak ma sie okres to tez sie nie mozna kapac? no chyba ze rzeczywsicie gorace kapiele zle wplywaja na szwy.. mi sie juz rozpuscily wtedy jak bralam kapiel i wiadomo we wrzatku sie nie kapalam tylko w normalnej temp
Ja tez chcialam wziasc juz kapiel, ale slyszlama ze dopuki sie krwawi zeby brac prysznic po pierwsze wlasnie chodzi o infenkcje a po drugie rzez ciepla wode mozemy wiecej krwawic. Dlatego u mnie nadal prysznic
Trusia - jeżeli chodzi o pepuszek to u mnie w szpitalu mowli zeby tylko myc woda z mydlem i osuszac dokladnie..
Trusia - jeżeli chodzi o pepuszek to u mnie w szpitalu mowli zeby tylko myc woda z mydlem i osuszac dokladnie..
reklama
Trusia77
Majtki Figi Ściągające Poporodowe mizet Roz M (1304072359) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie o tym? Moje brzucho nadal wygląda jak ciązowe, miną 2tyg w pn od cc
co myslicie o tym? Moje brzucho nadal wygląda jak ciązowe, miną 2tyg w pn od cc