gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
to ja pokażę co sobie kupiłam
JESIEŃ 2010 CIĄŻOWE SUKIENKI Z DEKOLTEM (2900) (1192481735) - Aukcje internetowe Allegro
TUNIKA Z DEKOLTEM PROMOCJA PURPURA(0130) (1183541164) - Aukcje internetowe Allegro
kobitka ma bardzo ładne rzeczy
Tunia - ta sukienka bardzo ladna i cena tez zacheca daj znac, jak dostaniesz, jaka jakosc i wogole.
Ale macie fajnie. Ja od liceum nie założyłam butów na obcasie większym niż 2 cm Przed weselem buty to był największy problem - oszukałam się parę miesięcy takich niskich, ale znalazłam za to super-wygodne. A to wszystko dlatego, że Małżonek obecny mój jest ode mnie zaledwie kilka cm wyższy, a ja strasznie nie lubiłam być z nim nawet na równi w wyższych butach.
ewa - ja ci powiem, ze moj malzonek jest 10 cm nizszy ode mnie DDDD wychodze z zalozenia, ze nawet na plaskim jestem od niego wyzsza, wiec dodtakowy obcas nie zaszkodzi )))) takze smigam na obcasikach - najczesciej takich 5 cm, bo wtedy noga sie nie meczy. ale dzis mam na sobie koturny 8 cm i wtedy mam 186 cm lubie tak patrzyc na wszystkich z gory ... hehe
ale na wesele z butami mam problem, bo wszystkie pasujace sa jakby przyciasne ... chyba musze kupic cosik nowego, niedrogiego.