reklama
no ja kurtkę też będę musiała kupić. ale szkoda mi nie wiadomo ile kasy wydawać na taki krótki czas. mam taką cichą nadzieję, że uda się jakąś używaną dorwać.
No ja w ciąży z Julą znalazłam kurtę w lumpeksie i tak w niej przechodziłam te 3 miesiące ale już jej nie mam. Czasem żałuję, że tak szybko pozbyłam się ciążowych ubrań, miałabym teraz w czym przebierać ;-) No ale my już nie planowaliśmy więcej dzieci, więc po Julce nie mam prawie nic.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja planuję póki co zakupić ponczo i mam nadzieję, że mi wystarczy do listopada. Gdyby jednak było bardzo zimno to kupię jakąs tanią kurtkę bo cóż innego zrobić;/ Wieczorami już zakładam męskie bluzy - jest mi super wygodnie )
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja nie wiem co z kurtka na zime jeszcze... mam futerko wie moze nie bedzie mi nic innego potrzebne bo pewnie te zimne bardzo dni zaczna sie ok listopada polowy. mam nadzieje ze wsztystkich swietych bedzie cieply a nie z ebedzie snieg padal jak kiedys a tak to cieply sweter i plaszczyk bez zapinania i jakos ujdzie chyba .... podejrzewam ze w listopadzie sie rozpakuje wiec moz emnie mrozy nie zlapia
w ogole wczoraj zauwazylam ze mi pepek zaczyna wychodzic tzn jak wkladam palca w pepek to taki kulkowy sie zrobil ale to tez zalezy bo czasem jak od razu wstane to czuje ta kulke i ze jest bardziej wypukly w srodku ale jak juz dluzej pochodze to troszke mniej i sie chowa wiec podejrzewam ze jak dwa tygodnie temu macice mialam tam gdzi sie pepek konczy u dolu to teraz chyba do gory juzlekko podskoczyla :0) ale fajny ten pepek k teraz hyhy
w ogole wczoraj zauwazylam ze mi pepek zaczyna wychodzic tzn jak wkladam palca w pepek to taki kulkowy sie zrobil ale to tez zalezy bo czasem jak od razu wstane to czuje ta kulke i ze jest bardziej wypukly w srodku ale jak juz dluzej pochodze to troszke mniej i sie chowa wiec podejrzewam ze jak dwa tygodnie temu macice mialam tam gdzi sie pepek konczy u dolu to teraz chyba do gory juzlekko podskoczyla :0) ale fajny ten pepek k teraz hyhy
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
moj chyba caly nie wyjdzie i raczej odstawac nie bedzie ale sie robi coraz bardzij plyciutki ifajniutki chociaz taki row tez mi si epodobal
kurde wkurza mnie wszystko normalnie siedze i chode nic mi nie jest . tylko si epoloze i tu boli tam zakluje tu cos ciagnie... jezu wsciec sie idzie:/
kurde wkurza mnie wszystko normalnie siedze i chode nic mi nie jest . tylko si epoloze i tu boli tam zakluje tu cos ciagnie... jezu wsciec sie idzie:/
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Oczywiścieże mam ;-)Na Allegro za rozsądną cenę:Ja podbieram na razie mężowskie koszulki do spania i lubię szczegónie jeden duży sweter... A masz Wiolcia upatrzone jakieś ponczo, może gdzieś na necie? Ponczo wydaje się wygodne i można się nim opatulić i brzucha :-)
PoNcZo PrAzEk Na KaZdA PoRe RoKu PrOmOcJa (1192594267) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja mam na wczesna jesien kurteczke z lekkim ociepleniem. potem pozycze plaszczyk od mamy - ma taki bardziej luzny kroj jak ponczo. a na mrozy juz odkopalam puchowke mojego meza moze nie jest szczytem elegancji, ale na ostanie tygodnie jak znalazl. no chyba ze cos niedrogiego w lumpeksie znajde.
Podziel się: