reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

no ja kurtkę też będę musiała kupić. ale szkoda mi nie wiadomo ile kasy wydawać na taki krótki czas. mam taką cichą nadzieję, że uda się jakąś używaną dorwać.

reklama
Mnie też czeka zakup cieplejszej kurtki :dry:. Właściwie to taki jedno sezonowy zakup, bo pewnie za rok będzie za duża, dlatego coś niedrogiego będę szukać.

no ja kurtkę też będę musiała kupić. ale szkoda mi nie wiadomo ile kasy wydawać na taki krótki czas. mam taką cichą nadzieję, że uda się jakąś używaną dorwać.

No ja w ciąży z Julą znalazłam kurtę w lumpeksie i tak w niej przechodziłam te 3 miesiące ale już jej nie mam. Czasem żałuję, że tak szybko pozbyłam się ciążowych ubrań, miałabym teraz w czym przebierać ;-) No ale my już nie planowaliśmy więcej dzieci, więc po Julce nie mam prawie nic.

Ja planuję póki co zakupić ponczo i mam nadzieję, że mi wystarczy do listopada. Gdyby jednak było bardzo zimno to kupię jakąs tanią kurtkę bo cóż innego zrobić;/ Wieczorami już zakładam męskie bluzy - jest mi super wygodnie :))

Ja podbieram na razie mężowskie koszulki do spania i lubię szczegónie jeden duży sweter... A masz Wiolcia upatrzone jakieś ponczo, może gdzieś na necie? Ponczo wydaje się wygodne i można się nim opatulić i brzucha :-)

ja nie wiem co z kurtka na zime jeszcze... mam futerko wie moze nie bedzie mi nic innego potrzebne bo pewnie te zimne bardzo dni zaczna sie ok listopada polowy. mam nadzieje ze wsztystkich swietych bedzie cieply a nie z ebedzie snieg padal jak kiedys :) a tak to cieply sweter i plaszczyk bez zapinania i jakos ujdzie chyba .... podejrzewam ze w listopadzie sie rozpakuje wiec moz emnie mrozy nie zlapia :p

w ogole wczoraj zauwazylam ze mi pepek zaczyna wychodzic :D tzn jak wkladam palca w pepek to taki kulkowy sie zrobil ale to tez zalezy bo czasem jak od razu wstane to czuje ta kulke i ze jest bardziej wypukly w srodku ale jak juz dluzej pochodze to troszke mniej i sie chowa :p wiec podejrzewam ze jak dwa tygodnie temu macice mialam tam gdzi sie pepek konczy u dolu to teraz chyba do gory juzlekko podskoczyla :0) ale fajny ten pepek k teraz hyhy :)

moj chyba caly nie wyjdzie i raczej odstawac nie bedzie ale sie robi coraz bardzij plyciutki ifajniutki :) chociaz taki row tez mi si epodobal :p

kurde wkurza mnie wszystko normalnie siedze i chode nic mi nie jest . tylko si epoloze i tu boli tam zakluje tu cos ciagnie... jezu wsciec sie idzie:/

reklama
ja mam na wczesna jesien kurteczke z lekkim ociepleniem. potem pozycze plaszczyk od mamy - ma taki bardziej luzny kroj jak ponczo. a na mrozy juz odkopalam puchowke mojego meza ;) moze nie jest szczytem elegancji, ale na ostanie tygodnie jak znalazl. no chyba ze cos niedrogiego w lumpeksie znajde.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry