reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

a slyszalyscie o tym ze jak sie jest z chlopcem w ciazy to nos rosnie ?? :) tez bym chciala byc piekna niestety moj synek to mi chyba tez zabiera resztki urody :p depilatorem sie golic w ciazy tez nie moge jak gosia-wlasnie dlatego ze jakos bardziejw ciazy mnie boli to depilowanie :)

reklama
Oj golenie to mi przychodzi już z wielkim lustrzanym wysiłkiem :-D Depilator stanowczo na NIE ale co najgorsze - nie bardzo sobie radzę z wkładaniem skarpetek :baffled:

Oglądalam właśnie na Allegro koszule nocne, weszłam też poza dzial "ciąża" i jak oglądałam te zwiewne koszulki ... to poczułam sie cholernie nieatrakcyjna :baffled: Eh wracam znów to workowatych koszul :no: Co jak co ale uwielbiam seksowną bieliznę nocną...

Ja wogólę lubie piżamy nie koszule i wypatrzyłam coś takiego:
BAWEŁNIANA PIŻAMA DO KARMIENIA Italian Fashion (1189554181) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A z koszul to pewnie coś co podkresli talię (jesli będe ja miała:-D)
MUZZY*koszula nocna RÓŻNE KOLORY* do karmienia_M (1185448913) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
missliss moja szwagierka w ciazy miala inny nos niz zwykle. poszerzaly jej sie dziurki tak na boki jak u murzynka, by wiecej tlenu mogla wdychac. miala tak w obu ciazach z corka i synem. po ciazy ustepowalo to poszerzenie.

ja za tydzien ide na pedicure i na paznokcie, i juz sie doczekac nie moge.
zrobie sobie tego dnia chyba jakis dayspa i sobei naloze piling enzymatyczny na twarz, bede wcinac winogrona a maz bedzie niczym niewolnik wachlowal mnie wachlarzem hihihih

ja mialam nos jak murzyn w poprzedniej ciazy - ale doslownie przez ostatnie dni przed porode. wogole mialam taka zmieniona, jakby napuchnieta twarz - to od nagromadzonej owdy pewnie.

Wiolcia - mi sie te koszulki MUZZY wlasnie podobaja. kupie sobie takie ze dwie sztuki na pewno.

ja dostalam od kumpeli z pracy super ciuszki ciazowe - jeasny, sztruksy, rybaczki jeansowe, kurteczke jeasnowa. takze od dolu jesetm obkupiona :) jeszcze jak zrobi sie chlodniej, to bede musiala pewnie jakies sweterki dokupic.

:szok::szok:
Natka... jak to mozliwe? heheh? ja baardzo dawno temu odstawilam swoje normalne ciuszki, szczegolnie doly, zwyczajnie jestem waskobiodra i raptem mi to uroslo hehe :-D
Wiolcia sliczna ta koszula, wyglada jak sukienka, :-) gdybym mieszkala w Pl to moze i ja bym sie skusila, w takiej to nawet mozna sie gosciom bez problemu pokazac hehe :-D
Ma odpowiedni dekolt takze dla tych duzych piersi by je bez problemu wyciagnac, mi wystarczy narazie koszulka, wogole ogladalam zdjecia kuzynki jak wygladala po porodzie kilka dni i widzialam kolezanki hehe i mysle ze teraz nie mamy sie co przejmowac heeheh potem to bedziemy darly wlosy z glowy.... nie nie bedzie trzeba ich drzec.. same wypadna:-p:-D

ja typowo ciążowych spodni jeszcze nie kupilam i tak mam nadzieję, że jak najdłużej zostanie. chodze sobie w lnianych i dżinsach - biodrówki na gumce :D kupiłam je sobie co prawda w ciązy, ale z myślą, żeby mi slużyly na dlużej a nie tylko na ten czas. i tak brzuszek sobie rośnie, a ja się dopinam :d

Ja już musiałam kupić ciążowe, bo w swoich starych mogłam chodzić tylko z rozpiętym guzikiem i dłuższą bluzką do tego - a czułam wtedy mały dyskomfort ;) Długo ratowały mnie sukienki i getry, ale coraz chłodniej na polu, więc jakieś spodnie też trzeba mieć.

reklama
Ja to w ciążowe musiałam wskoczyć już w drugim miesiącu bo nie mogłam się dopiąć, ale brzuch mam bardzo nisko, może to dlatego.

Ja to się bardziej martwię kurtką - będę musiała coś kupić bo w żaden płaszcz już się nie mieszczę, dobrze chociaż, że tu nie ma takiech temperatur jak w Polsce. Ale widziałam kurteczki i płszczyki w mothercare i cena 100 euro mnie przeraża a te kurtki żadna rewelacja, jakby z lat 90-tych :-p

Do góry