Fajny pomysł z tym ponczem, ale ja jestem straszny zmarzluch, a termin mam w połowie grudnia, więc na pewno do tej pory nie wytrzymam w czymś takim na polu... Zostaje mi kurtka narciarska Męża albo grzebanie w płaszczach Mamy - może jakiś się nada
reklama
vengo
Zaangażowana w BB
Też fajne, ale ja się chyba skuszę na to wcześniejsze gdzie link wrzuciłaś- i właśnie śliwka albo grafit.
A na kurtkę też mi szkoda kasy wydawać, najwyżej właśnie nie będę się dopinać, ale może nie będzie właśnie tak źle... Może w tym roku zima tak nie ściśnie
A na kurtkę też mi szkoda kasy wydawać, najwyżej właśnie nie będę się dopinać, ale może nie będzie właśnie tak źle... Może w tym roku zima tak nie ściśnie
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja sobie napewno zamówię to ponczo właśnie z pierwszej aukcji, do której wrzuciłam linka. Mam nadzieje ze bez kurtki się obędzie... a myślę że jeśli będą zamiecie/zawieje/mrozy to i tak nigdzie wychodzić nie będę;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja sobie jesien bez kurtki nie wyobrazam!!! musze cos miec, tym bardziej, ze planuje codziennie spacerowac az do porodu. no chyba, ze bedzie ciagle padac ...
(: Anka :)
Fanka BB :)
super sprawa to ponczo... ja nie mam kurtki na jesien i zime - moze takie ponczo + sweter by daly rade? chyba tez pomysle nad kupnem - ciekawa jestem tylko jaki kupic rozmiar... Czy na przyklad nie lepiej rozmiar wiekszy niz sie nosi, zeby sweter i brzuszek sie zmiescil? co sadzicie?
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
jak będą jakieś hardcorowe mrozy i zawieje to ja raczej na samotne wyprawy też nie będę się wybierać. Bardzo łatwo się wtedy połamać :-(
ja raczej tez nie zamierzam uprawiac spacerow ekstremalnych ale jak nie bedzie lodu i sniegu, to oczywiscie bede chodzic z corcia na spacerki. w pierwszej ciazy bardzo duzo spacerowalam az do ostatnich dni i porod poszedl mi dosyc latwo, wiec mam nadzieje, ze tym razem tez ruch pomoze
T
Tunia85
Gość
a ja tej zimy pierwszy raz w życiu nie pojeżdżę na nartach
jeżdżę odkąd z siostrą skończyłyśmy 4 latka, dzięki sportom zimowym zima jest zupełnie inna i dzięki temu, że ja od małego byłam "trenowana" to moja malutka też w odpowiednim wieku zacznie się uczyć, choć jeśli bardzo nie będzie chciała to zmuszać jej nie będę, jednak wspólny rodzinny wypad na narty jest super...
co do ubrań to w domu u rodziców mam dwa płaszcze zimowe wełniane, w których nie chodzę, a są duże na mnie więc zobaczę czy się zmieszczę do nich, jak nie to poszukam w maminych i babcinych szafach,hehe
jeżdżę odkąd z siostrą skończyłyśmy 4 latka, dzięki sportom zimowym zima jest zupełnie inna i dzięki temu, że ja od małego byłam "trenowana" to moja malutka też w odpowiednim wieku zacznie się uczyć, choć jeśli bardzo nie będzie chciała to zmuszać jej nie będę, jednak wspólny rodzinny wypad na narty jest super...
co do ubrań to w domu u rodziców mam dwa płaszcze zimowe wełniane, w których nie chodzę, a są duże na mnie więc zobaczę czy się zmieszczę do nich, jak nie to poszukam w maminych i babcinych szafach,hehe
vengo
Zaangażowana w BB
super sprawa to ponczo... ja nie mam kurtki na jesien i zime - moze takie ponczo + sweter by daly rade? chyba tez pomysle nad kupnem - ciekawa jestem tylko jaki kupic rozmiar... Czy na przyklad nie lepiej rozmiar wiekszy niz sie nosi, zeby sweter i brzuszek sie zmiescil? co sadzicie?
Ja normalnie noszę rozmiar S, teraz jest optymalnie mi w M- więc wezmę sobie albo L albo XL. Takie ponczo wydaje się być obszerne więc w L chyba spokojnie się pomieszczę przez najbliższe mies... Jeśli będzie wydawało mi się nie dopasowane- to najwyżej odeśle i zamienię. To jest super w zakupach na necie, że masz opcję zwrotu ;-)
Gufi zazdroszczę Ci spacerów z córcią bo mój syn już nie chce chodzić ze mną na spacery, tylko ganiałby z kolegami na podwórku
reklama
na głównym wątku poruszyłyśmy temat wesel i sukienek. pisałam, że podoba mi się jedna i świetnie leży ale niestety różowa... ale uszyta zajebiście - tzn. jak w sklepie przymierzyłam to superowo się układa na ciężarówie i te 99 zł to mogę zaplacic ewentualnie hehe... co o niej myślicie? ADS_ Elegancka Różowa Sukienka + Kokarda | Sukienki | Wieczorowe | www.visione.pl-eButik, Moda wrocław, odzież damska wrocław ,obuwie lux,butik Wrocław,Sukienki wrocław ,Cinema Donna,Obuwie Lux,Kozaki Lux, Sukienka ,La Visione,Waggon, party21
tylko ten kolor... buuu....
tylko ten kolor... buuu....
Podziel się: