reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Fajny pomysł z tym ponczem, ale ja jestem straszny zmarzluch, a termin mam w połowie grudnia, więc na pewno do tej pory nie wytrzymam w czymś takim na polu... Zostaje mi kurtka narciarska Męża albo grzebanie w płaszczach Mamy - może jakiś się nada :)

reklama
Też fajne, ale ja się chyba skuszę na to wcześniejsze gdzie link wrzuciłaś- i właśnie śliwka albo grafit.

A na kurtkę też mi szkoda kasy wydawać, najwyżej właśnie nie będę się dopinać, ale może nie będzie właśnie tak źle... Może w tym roku zima tak nie ściśnie :sorry2:

Ja sobie napewno zamówię to ponczo właśnie z pierwszej aukcji, do której wrzuciłam linka. Mam nadzieje ze bez kurtki się obędzie... a myślę że jeśli będą zamiecie/zawieje/mrozy to i tak nigdzie wychodzić nie będę;-)

ja sobie jesien bez kurtki nie wyobrazam!!! musze cos miec, tym bardziej, ze planuje codziennie spacerowac az do porodu. no chyba, ze bedzie ciagle padac ...

jak będą jakieś hardcorowe mrozy i zawieje to ja raczej na samotne wyprawy też nie będę się wybierać. Bardzo łatwo się wtedy połamać :-(

super sprawa to ponczo... ja nie mam kurtki na jesien i zime - moze takie ponczo + sweter by daly rade? chyba tez pomysle nad kupnem - ciekawa jestem tylko jaki kupic rozmiar... Czy na przyklad nie lepiej rozmiar wiekszy niz sie nosi, zeby sweter i brzuszek sie zmiescil? co sadzicie?

jak będą jakieś hardcorowe mrozy i zawieje to ja raczej na samotne wyprawy też nie będę się wybierać. Bardzo łatwo się wtedy połamać :-(

ja raczej tez nie zamierzam uprawiac spacerow ekstremalnych ;) ale jak nie bedzie lodu i sniegu, to oczywiscie bede chodzic z corcia na spacerki. w pierwszej ciazy bardzo duzo spacerowalam az do ostatnich dni i porod poszedl mi dosyc latwo, wiec mam nadzieje, ze tym razem tez ruch pomoze :D

a ja tej zimy pierwszy raz w życiu nie pojeżdżę na nartach :crazy:

jeżdżę odkąd z siostrą skończyłyśmy 4 latka, dzięki sportom zimowym zima jest zupełnie inna:-D i dzięki temu, że ja od małego byłam "trenowana" to moja malutka też w odpowiednim wieku zacznie się uczyć, choć jeśli bardzo nie będzie chciała to zmuszać jej nie będę, jednak wspólny rodzinny wypad na narty jest super...

co do ubrań to w domu u rodziców mam dwa płaszcze zimowe wełniane, w których nie chodzę, a są duże na mnie więc zobaczę czy się zmieszczę do nich, jak nie to poszukam w maminych i babcinych szafach,hehe:-D

super sprawa to ponczo... ja nie mam kurtki na jesien i zime - moze takie ponczo + sweter by daly rade? chyba tez pomysle nad kupnem - ciekawa jestem tylko jaki kupic rozmiar... Czy na przyklad nie lepiej rozmiar wiekszy niz sie nosi, zeby sweter i brzuszek sie zmiescil? co sadzicie?

Ja normalnie noszę rozmiar S, teraz jest optymalnie mi w M- więc wezmę sobie albo L albo XL. Takie ponczo wydaje się być obszerne więc w L chyba spokojnie się pomieszczę przez najbliższe mies... Jeśli będzie wydawało mi się nie dopasowane- to najwyżej odeśle i zamienię. To jest super w zakupach na necie, że masz opcję zwrotu ;-)

Gufi zazdroszczę Ci spacerów z córcią bo mój syn już nie chce chodzić ze mną na spacery, tylko ganiałby z kolegami na podwórku :dry:

reklama
na głównym wątku poruszyłyśmy temat wesel i sukienek. pisałam, że podoba mi się jedna i świetnie leży ale niestety różowa... ale uszyta zajebiście - tzn. jak w sklepie przymierzyłam to superowo się układa na ciężarówie i te 99 zł to mogę zaplacic ewentualnie hehe... co o niej myślicie? ADS_ Elegancka Różowa Sukienka + Kokarda | Sukienki | Wieczorowe | www.visione.pl-eButik, Moda wrocław, odzież damska wrocław ,obuwie lux,butik Wrocław,Sukienki wrocław ,Cinema Donna,Obuwie Lux,Kozaki Lux, Sukienka ,La Visione,Waggon, party21
tylko ten kolor... buuu....

Do góry