reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

U nas Synek był bezsmoczkowy- nie i koniec. Ja mu go wkładałam do buzi on wypluwał, i tak w kółko. A szkoda bo taki rozdarciuch był a nie było innego sposobu zamknięcia buzi jak pierś :/

Myangel w nocy też trzeba wstawać by ten smoczek do buzi ponownie włożyć :p

reklama
ja uwielbiam dzieci ze smoczkami:* Mój syn żuł nyna do 2,5 roku to trochę długo i teraz wiem że trzeba będzie szybciej zabrać przyjaciela choć mi było bardziej szkoda jak jemu się z nim rozstać :/

I jestem z reklamówką ciuchów ciążowych :) Dziewczyny włożenie spodni ciązoych dla mnie to sama przyjemność. Jejku jaka ilga, że nic mnei nie ciśnie :)) Na szczęście koleżanka rodziła 2 lata temu i miała sporo spodni i tunik ciążowych więc kupowac zbyt wiele nie muszę. A wy robicie już jakies zakupy??

no ja się już powoli na allegro rozglądam, narazie sobie zamówiłam takie szuwary po domu. W poprzedniej ciąży dużo przytyłam i chodziłam wyciśnięta w starych dresach. Teraz będzie relaks :)

No ja zamówilam na allegro spodenki i tunikę a w tym tygodniu chcę sobie kupić kilka ciuchów letnich, krótkie spodenki, jakieś bluzeczki :)

JA tym razem będę jak najdłużej nosić normalne ubrania bo w poprzedniej ciąży pod koniec zatęskniłam za nimi i zaczęłam się wciskać w stare bluzki:D ale spodnie już muszą być ciążowe bo w inne się nie mieszcze

ja na szczescie wiekszosc bluzeczek mam elastycznych wiec na razie je nosze i mysle, ze spokojnie mi do tej polowy ciazy wystarcza :)

reklama
Bluzki właśnie mają to do siebie, że starczą na dłuuuugo :tak: Najgorzej to spodnie, spódnice czy sukienki (jesli ktos tak jak ja ma 3 wesela w tym roku). I oczywiście aby do grudnia było ciepło, żeby nie trzeba było inwestować w kurtki czy plaszcze dla ciężarnych:happy: Ja jeszcze muszę sobie kupic buty na płaskim obcasie bo mam same szpile :-) A póki co siedzę w [pracy i zasypiam... bardzo źle sie pracuje samej w ciąży... eh to L4 byloby dla mnie wybawieniem...

Do góry