reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Z tymi rozstępami to niestety prawda, jak mają być to będą, ja po pierwszej ciąży mam scharatany cały brzuch i piersi i to mnie straesznie denerwuje :(, teraz nie używam na brzuch żadnego kosmetyku, bo i po co jak w pierwszej ciązy używałam i rozstępów nie uniknęłam.
święte słowa:dry:
w pierwszej ciąży smarowałam się oliwka w żeli, balsamem ujędrniającym jak dobrze pamiętam Eveline :tak: na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu a w zamian za to wyskoczyły mi na piersiach i pośladkach:baffled: ale striptizerką nie zamierzam zostać więc nie mam się czym przejmować:-p

reklama
ja pod koniec ciąży miałam zabronione smarowanie brzucha bo ciąża była zagrożona. więc smarowałam cycki, pupe i uda. a rozstępów nie mam tylko na tym nieszczęsnym niesmarowanym brzuchu:D

A wiecie, ze ja swego czasu okropnie rozpaczalam na temat tych kilku rozstepow na brzuchu a piersi mam okropnie poharatane, cale praktycznie i niespecjalnie zwracam na to uwage :D Ale tez jak sie opale to nie widac ich za bardzo.

Sluchajcie nnie wiecie moze czy dobry jest przyspieszacz opalania z daxu chyba? Chodzi mi o to, ze za 3 tygodnie lecimy na wakacje a ja z racji odmiennego stanu nie bede mogla sie wystawiac specjalnie na sloneczko no i chyba corcia bedzie musiala dzielic sie ze mna kremem na slonko (50 :(). Chcialabym jednak choc troszke slonka zlapac bo nastepna wycieczka pewno bedzie dopiero w przyszlym roku jak drugie podrosnie ;)

właśnie ja też się mieściłam przxed i w czasie 1 ciąży a teraz to nie ma mowy, żeby się wcisnąć:D A zakupy to chyba najlepiej po 3 miesiącu...

No ja wlasnie zastanawiam sie nad smoczkiem...Corce nie dawałam bo chcialam byc ambitna mama :D ale teraz chyba sie zdecyduje. Corke karmilam okolo 14 razy na dobe, w nocy wstawała co 1,5 godzinny i ssała półó. Bylam zombie...

moja dostała smoka jeszcze w szpitalu. ale przy pierwszym zębie sama zrezygnowała, więc może Twoje maleństwo też tak spokojnie zostawi przyjaciela mosia :D

reklama
Zuzia byla uzalezniona od smoka ;) z tego co mi wiadomo Beata nie chce dac smoka drugiemu dziecku :] Juz to widze ;]
Aczkolwiek odstawienie od smoka przeszlo nawet w miare lagodnie :D

Do góry