a wiec tak
mamolka hotel nie wchodzi w gre bo tutaj w opolu nic nie ma , auta nie mamy no i kasy niet niestety przez te wizyty drogie.
ktos podrzucil pomysl o odkurzaczu do auta

chyba musze pierw mu auto kupic a on sobie prawko zrobic

ciuchy nie wchodzaw gre bo on nie nawidzi dostawac w prezencie szmaty

i jak kiedys mojemu chrzesniaczkowi chcialam kupic na urodzinki piekny komplecik to mnie objechalz gory na dol pytajac sie czy chce sie dziecku kojarzyc z super cicia od zabawek czy od szmat

no i mnie przekonal

konsole wii mamyna codzien w pracy a w domu mamy ps3 bo wii bardziej taka nie wiem nie odpowiada mi lepiej mina ps3 sie gra wii bardziej na imprezy z piwkiem i dla dzieci ... na basen nie chodzi ... w ogole nad woda zadna razem jeszcz enie bylismy
moze jeszcze jakies propozycje ??

oprocz tego ze imprezke mu zorganizmuje ... to moze cos smiesznego mu kupie ale jak macie jakies propoycje jeszcze to ja chetnie poslucham
ewwe a tez ci 30 stuknie ??

ja jestem 9 lat od mojego mlodsza i poprostu nie wiem co mu kupic

perfumy ma , ciuchow nie chce , wszystkie elektroniczne rzeczy ma bo to maniak jedyne co mi przychodzi do glowy to jack daniels whyski bo zawsze marzy o niej ale jest droga i balasia pije zawsze ale znow nie chce zeby pil ciagle to whyski kurcze nie mam pomyslu ... jak sie ochlodzi musze pobuszowac po sklepach
jaomar do wii jak bedziecie mieli po porodzie mozecie sobie kupic taka podstawke do cwiczen i bedziesz miala gre fitnes

tzn to nie jest gra tylko program on pokazuje nawet czy dobrze stajesz na ta podkladke i czy dobrze ogolne wykonujesz cwiczenia. wiilot chyba tez jest wykozystywany do tego z reszta nunchak tez. bo pewnie rekami tez sie cwiczy

pracowalam do niedawna na dziale komputerowym wiec sprzedawalam wii i nne kosole komputery i aparaty drukarki i caly taki sprzet
mamolka kurcz emoz ejakbym sprzedala kiecke ze slubu to bym moze mogla fundnac jakas jednodniowa wycieczke do pragi czy gdzies ale znow bede swiezo po szwie cholercia :/ i takpodrozowac to chyba tez nie bardzo ... choclera a to by byl fajny pomysl ehh jak nie urok to sraczka ...