reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

18 lat + lata stazu :p widzialam jeden krawat co mojemu sie spodobal kiedys kiedys i pisalo wlasnie tak 18 lat i 12 lat stazu czy tam praktyki :)

tak naprawde to mamy tyle na ile sie czujemy :) 18 czy 20 czy 16 :p jak kto woli ;)

reklama
Poza allegro ciuchy ciążowe niestety są dość drogie. Pooglądałam sobie Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe., 9fashion.pl - odzież ciążowa, moda ciążowa, ubrania ciążowe, bo już powoli nie mam w czym chodzić, letnie spodnie już mnie cisną
frown.gif
Gdzie kupujecie ciuchy?

ja sobie zestaw ciuszków jeden zamówiłam na allegro właśnie, używany. były tam spodnie jeansowe z pasem, taka dopasowana koszula różowa w drobne paseczki z kołnierzykiem, koszula kopertowa, wiązana na boku, ciążowy sweterek z krótkim rękawem odcinany pod biustem i wiązany na sznureczek, i jeszcze jedna bluzka:) wszystkie ciuchy z firmy H&M mama, w stanie idealnym, całość za całe cudowne 60 zł.Baaardzo jestem zadowolona z tego zakupu. A tak to jeszcze jedne spodnie dostałam od koleżanki, bluzek trochę miałam sprzed ciąży,może nie typowo ciążowych, ale dłuższych i luźniejszych w talii, przez wzgląd na moją mało apetyczną oponkę:) ostatnio kupiłam 4 tuniki w lumpie za 20 zl, no i dzis krótkie spodenki mi mąż zafundował:)oto cała moja ciążowa garderoba:D aa i legginsy mam ciążowe z lumpka:)

ja letnich ciuszkow na razie mam sporo. gorzej bedzie jak przyjdzie jesien czy zima, bo wtedy trzeba bedzie zainwestowac w jakies swetry, nie mowiac juz o kurtce czy butach :confused:

Ja stwierdziłam, że pod koniec ciąży tak jak moje koleżanki będę chodzić w bluzach męża. jedynie na jakieś wyjścia ale to wystarczy bluzka z krótkim rękawkiem zlata+sweter. A futerko na zimę ma mi pożyczyć koleżanka, więc większych zakupów na zimę nie planuję.

Ja stwierdziłam, że pod koniec ciąży tak jak moje koleżanki będę chodzić w bluzach męża. jedynie na jakieś wyjścia ale to wystarczy bluzka z krótkim rękawkiem zlata+sweter. A futerko na zimę ma mi pożyczyć koleżanka, więc większych zakupów na zimę nie planuję.

ja meza kurtke puchowa chyba tez zaanektuje na zime. najbardziej boje sie o buty, bo w poprzedniej ciazy przez ostanie 1,5 m-ce w zadne buty sie wcisnac nie moglam ...

Ja w pierwszej ciąży miałam taki fajny golf i zwykłą jesienną kurtkę, której pod koniec już nie dawałam rady zapiąć ale i tak nie było potrzeby bo mi ciągle gorąco i chodziłam rozpięta.
też chodziłam w bluzach i koszulkach męża :)

reklama
Jestem wściekła a tak właściwie ogromnie załamana. Cellulut to nic bo po kuracji balsamami zniknie ale rozstępy?? Patrzeć na siebie nie mogę :no: Nawet mężowi nago nie jestem w stanie się pokazać - całe moje piersi są w rozstępach i to w dodatku czerwonych :crazy: Obejrzałam cale moje ciało i już widze nowe na udach i pośladkach :eek: Przeciez codziennie smaruje sie kremem perfecta mama na rozstępy i duuuupa. To dopiero 4 miesiąc więc co będzie w 9?? Aż boję się pomyśleć...

Do góry