reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
jako ze nie pojawiły sie zadne pomocne opinie na temat ratunku dla piersi zaczełam sama eksperymentowac... zakupiłam dwie rzeczy za kupe kasy, ale niestety - misio chce miec fajną żone - misio płaci...
zobaczcie co zamówiłam:
wspomagających utrzymanie odpowiedniego napięcia skóry, a tym samym
zapobiega jej starzeniu się oraz powstawaniu zmarszczek.
Unikalne cechy BUST UP SERUM:
Piękno Twojego biustu zależy od elastyczności skóry. Z serum intensywnie
ujędrniającym BUST UP, dostarczasz skórze biustu miękką, wzmacniającą i
niewidoczną powłokę.
Stosowanie:
Raz dziennie nanosić niewielkie ilości serum na piersi i wmasowywać substancję od
zewnętrznej ku wewnętrznej stronie piersi. Masować przez kilka minut.
Stosowanie w czasie ciąży i karmienia:
BUST-UP SERUM jest bezpiecznym kosmetykiem, bez obaw może być
stosowany w czasie ciąży. Kobietom karmiącym zaleca się nie aplikowanie
serum w okolicy brodawek sutkowych.
Stosowanie BUST-UP SERUM w okresie ciąży i karmienia pozwala skórze zachować
elastyczność zapobiega swędzeniu i powstawaniu rozstępów.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w miejscu suchym i zacienionym, w temperaturze pokojowej.
Aby zapewnić lepszy efekt pełnych piersi BUST UP SERUM należy stosować w
połączeniu z tabletkami BUST UP!!!
OBEJRZYJ RÓWNIEŻ NASZE INNE AUKCJE.
LIERAC PHYTREL AMPOULES - INTENSYWNA KURACJA PODNOSZĄCA I UJĘDRNIAJĄCA BIUST
Przeznaczenie:
Intensywna kuracja podnosząca i ujędrniająca biust - kuracja kosmetyczna zalecana przy znacznym opuszczeniu piersi np. po ciąży, karmieniu piersią i w przypadku dużego spadku wagi ciała. Preparat szybko, skutecznie a przede wszystkim trwale ujędrnia i unosi piersi.
Rezultaty:
Piersi odzyskują ładny kształt i jędrność. Po 4 tygodniach stosowania piersi stają się bardziej pełne, krągłe i jędrne. Biust jest wyraźnie podniesiony.
Składniki:
80% wyciągi roślinne : bluszcz, skrzyp, przywrotnik - bogate w taniny i flawonoidy; pobudzają odnowę komórkową, działają wzmacniająco i ujędrniająco Szałwia, rzepik - działają ściągająco.
Sposób użycia:
Sposób użycia: 2 razy dziennie po 1 ampułce rano i 1 wieczorem przez 6-8 tygodni. Wmasować delikatnie w skórę piersi i dekoltu, aż do ramion i nasady szyi. Można stosować w trakcie karmienia piersią - przed karmieniem należy obmyć brodawkę.Wyłącznie do użytku zewnętrznego! Aby utrzymać uzyskane rezultaty należy powtarzać kurację 2 razy w roku lub stosować Phytrel Gel.
zobaczcie co zamówiłam:
BUST UP SERUM ( 80 ml)
ujędrniające biust.
Opakowanie: 15 x 4 = 60 ml + 20ml ( 5 saszetek ) GRATIS!!!
BUST UP SERUM skomponowane jest wyłącznie z naturalnych ekstraktów
wspomagających utrzymanie odpowiedniego napięcia skóry, a tym samym
zapobiega jej starzeniu się oraz powstawaniu zmarszczek.
Unikalne cechy BUST UP SERUM:
Piękno Twojego biustu zależy od elastyczności skóry. Z serum intensywnie
ujędrniającym BUST UP, dostarczasz skórze biustu miękką, wzmacniającą i
niewidoczną powłokę.
- Serum ma właściwości intensywnie liftingujące, pozwala skórze w pełni oddychać.
- Struktura BUST UP SERUM stymuluje absorbcję odżywczych składników głęboko
- ma łagodzący efekt i zapewnia właściwe nawilżenie, przez co piersi wyglądają
Stosowanie:
Raz dziennie nanosić niewielkie ilości serum na piersi i wmasowywać substancję od
zewnętrznej ku wewnętrznej stronie piersi. Masować przez kilka minut.
Stosowanie w czasie ciąży i karmienia:
BUST-UP SERUM jest bezpiecznym kosmetykiem, bez obaw może być
stosowany w czasie ciąży. Kobietom karmiącym zaleca się nie aplikowanie
serum w okolicy brodawek sutkowych.
Stosowanie BUST-UP SERUM w okresie ciąży i karmienia pozwala skórze zachować
elastyczność zapobiega swędzeniu i powstawaniu rozstępów.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w miejscu suchym i zacienionym, w temperaturze pokojowej.
Aby zapewnić lepszy efekt pełnych piersi BUST UP SERUM należy stosować w
połączeniu z tabletkami BUST UP!!!
OBEJRZYJ RÓWNIEŻ NASZE INNE AUKCJE.
oraz:
KURACJA PODNOSZĄCA I UJĘDRNIAJĄCA BIUST
LIERAC PHYTREL AMPOULES - INTENSYWNA KURACJA PODNOSZĄCA I UJĘDRNIAJĄCA BIUST
Przeznaczenie:
Intensywna kuracja podnosząca i ujędrniająca biust - kuracja kosmetyczna zalecana przy znacznym opuszczeniu piersi np. po ciąży, karmieniu piersią i w przypadku dużego spadku wagi ciała. Preparat szybko, skutecznie a przede wszystkim trwale ujędrnia i unosi piersi.
Rezultaty:
Piersi odzyskują ładny kształt i jędrność. Po 4 tygodniach stosowania piersi stają się bardziej pełne, krągłe i jędrne. Biust jest wyraźnie podniesiony.
Składniki:
80% wyciągi roślinne : bluszcz, skrzyp, przywrotnik - bogate w taniny i flawonoidy; pobudzają odnowę komórkową, działają wzmacniająco i ujędrniająco Szałwia, rzepik - działają ściągająco.
Sposób użycia:
Sposób użycia: 2 razy dziennie po 1 ampułce rano i 1 wieczorem przez 6-8 tygodni. Wmasować delikatnie w skórę piersi i dekoltu, aż do ramion i nasady szyi. Można stosować w trakcie karmienia piersią - przed karmieniem należy obmyć brodawkę.Wyłącznie do użytku zewnętrznego! Aby utrzymać uzyskane rezultaty należy powtarzać kurację 2 razy w roku lub stosować Phytrel Gel.
wszędzie cuda obiecują, zobaczymy co z tego wyjdzie...
jestem naprawde zdesperowana, bo pamiętam jakie piersi zostały mi po pierwszej ciazy, gdzie nie stosowałam nic... :-(
także kochane kończe moje opakowanie mustelli i działam licząc na cud!!!
jestem naprawde zdesperowana, bo pamiętam jakie piersi zostały mi po pierwszej ciazy, gdzie nie stosowałam nic... :-(
Reniferku to daj znac czy dziala, to sobie zakupieTrzeba sie chytac kazdego sposobu;-)Powodzenia i oby rezultat byl ardzooo widocznywszędzie cuda obiecują, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Moltizerka
Mamusią być
Ja do nawilzania cialka uzywam Ziaja Balsam kozie mleko skora jest po nim fajniutka, oliwka chodz tlusta jest dla mnie za sucha az mam dreszcze
Do mycia uzywam normalnego mydelka luksji i masaz ciala szorstka gabka,
Przed porodem mialam calkiem duze dosyc jedrne piersi w czasie ciazy urosly maksymalnie a po porodzie staly sie obwisle i miekkie dopiero po jakims roku od porodu zaczely wracac do normalnego wygladu zreszta mala zaczela chodzic i ogolnie zrzucialam tluszczyk z brzucha ( dodatkowo biegalam i cwiczylam aerobiczna szostke) i cycuszki zmalaly ale chodz nadal srednio jedrne to sie podniosly. Zobaczymy jak bedzie po tej ciazy w razie W juz sciaglam kilka filmow z aerobikiem itp. DAMY RADE :-)
Do mycia uzywam normalnego mydelka luksji i masaz ciala szorstka gabka,
Przed porodem mialam calkiem duze dosyc jedrne piersi w czasie ciazy urosly maksymalnie a po porodzie staly sie obwisle i miekkie dopiero po jakims roku od porodu zaczely wracac do normalnego wygladu zreszta mala zaczela chodzic i ogolnie zrzucialam tluszczyk z brzucha ( dodatkowo biegalam i cwiczylam aerobiczna szostke) i cycuszki zmalaly ale chodz nadal srednio jedrne to sie podniosly. Zobaczymy jak bedzie po tej ciazy w razie W juz sciaglam kilka filmow z aerobikiem itp. DAMY RADE :-)
Dziewczyny, a co powiecie na temat depilacji woskiem u kosmetyczki, ja jestem w 31 tyg. i wczoraj byłam na wosku, zastanawiam się czy to jest dobry pomysł......, ale w końcu trzeba coś zrobić przed porodem z włochami, czekam na wasze opinie.
nemesis666
Fanka BB :)
efekt "nagich ust"?? pierwszy raz słysze cos takiego
ja własnie nowa maseczke na włosy stosuje z wyciagiem z orzecha włoskiego i henną dla wlosów brązowych. nie sadze zeby jakiś koloryt nadało odrostom (choć i tak mam malutki odrost bo niedawno farbowałam) ale mam nadzieje ze beda miekkie i odzywione z połyskiem jak pisze na saszetce. firma Marion ktoś stosował??
ja własnie nowa maseczke na włosy stosuje z wyciagiem z orzecha włoskiego i henną dla wlosów brązowych. nie sadze zeby jakiś koloryt nadało odrostom (choć i tak mam malutki odrost bo niedawno farbowałam) ale mam nadzieje ze beda miekkie i odzywione z połyskiem jak pisze na saszetce. firma Marion ktoś stosował??
nemesis666
Fanka BB :)
ja już spłukalam maseczkę i efekt no nawet jest. odrosty bardziej brązowe choc bez rewelacji (pewnie mało henny w maseczce) ale włosy mięciutkie i super się rozczesują wyglądają zdrowo i nawet końcówki odżyły a były zniszczone deczko. w sumie z taką cenę warto jak dla mnie
Eli ja z kolei nie znam tej Twojej firmy
Eli ja z kolei nie znam tej Twojej firmy
reklama
Podziel się: