butter_fly
Zaciekawiona BB
Ja też jestem fanką palmersa-uzywam do na dzień bo super sie wchłania a na noc smaruje sie oliwka z babydream dla kobiet w ciąży-tez polecam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...muszę Wam powiedzieć, że nie ogarniam tego, jak mi piersi rosną miesiąc temu kupiłam stanik o rozmiar większy, a teraz jest już i on za mały zaraz wybieram się do sklepu za czymś popatrzeć, ale tak sobie myślę, że jak już kupuję, to może skuszę się od razu na taki do karmienia. mam nadzieję, że mi już nie urosną i że będzie jeszcze pasował po porodzie
Bio Oil mam, ale też denerwuje mnie ta jego tłustość. więc używam, ale tylko od czasu do czasu.
To pewnie skuszę się na Palmersa
dziewczyny, z innej beczki: muszę Wam powiedzieć, że nie ogarniam tego, jak mi piersi rosną miesiąc temu kupiłam stanik o rozmiar większy, a teraz jest już i on za mały zaraz wybieram się do sklepu za czymś popatrzeć, ale tak sobie myślę, że jak już kupuję, to może skuszę się od razu na taki do karmienia. mam nadzieję, że mi już nie urosną i że będzie jeszcze pasował po porodzie
...a z innej beczki: wiecie, co mnie wkurza? zauważyłyście, że niemal wszystko koszule nocne dla ciężarnych są tak niemiłosiernie infantylne? jakieś kwiatuszki, misie, chmurki, no normalnie szlag mnie trafia. ciężko znaleźć normalną koszulę bez takich dziecinnych udziwnień.
Norma, wszystko co ciążowe to od razu droższe, lukrem polane, falbanami zasłane...
Szukasz nocnej koszuli? Ja rzeczy "po domu" i do spania kupuję w H&M z serii basic taka bawełniana na luzie i bez baranków na przedzie :-)