reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

ja wczoraj bylam na zakupach i niestety nie dostalam spodni ciazowych a jak byly to beznadziejne.... kupilam jedynie 2 sweterki zawaliste takie dlugie pasuja do spodni i do getrow... wiec mozna smialo je zalozyc nawet po ciazy...

reklama
A jak tak jak pisałam już w jakimś innym temacie to chodzę ubrana w getrach i do tego dłuższe choć nawet nie zawsze bluzki...dzisiaj kupiłam sobie fajne getry w terranovie w kratkę wyglądają prawie jak spodnie i kosztowały tylko 19 zł!!
No i muszę się pochwalić że zrobiłam pierwszy zakup dla mojego maleństwa (body:-)) w H&M ...kupiłabym wiele ciuszków tylko problem jest taki że nie znam płci i nie wiem w jakiej kolorystyce kupować te ciuszki....muszę zaczekać aż moje baby raczy się ustawić tak żeby lekarz widział co ma między nóżkami i wtedy szaleństwo zakupów:-)

kupiłabym wiele ciuszków tylko problem jest taki że nie znam płci i nie wiem w jakiej kolorystyce kupować te ciuszki....muszę zaczekać aż moje baby raczy się ustawić tak żeby lekarz widział co ma między nóżkami i wtedy szaleństwo zakupów:-)

Nina tylko uważaj na to ustawianie ;-) bo matka Natura lubi płatać figle...nakupujesz sukieneczek, albo coś specjalnie dla chłopca, a urodzi się Niespodzianka :-p
i ciuszki włożysz do szafy. Najlepiej nie szaleć i kupić coś uniwersalnego...:tak:

A ja ostatnio kupiłam piękne czarne spodnie ze sztruksu, właśnie z taką gumą dookoła, którą się reguluje w miarę jak brzuszek rośnie :-) Mi się to bardzo, bardzo podoba i spodnie super się trzymają. :-) Już teraz w nich bardzo ładnie wyglądam, na szczęście są takie, że nawet jak przytyję, to one się naciągną i dopasują jeszcze ładniej.
To będą jedyne spodnie w tej ciąży na jakie wydałam pieniądze. Kosztowały 110zł i jestem z nich niezmiernie zadowolona :-D
Co do góry, to kupiłam sobie białą bluzeczkę z długim rękawem, taką dosyć długą i przylegającą do ciała, a na nią nakładam bluzeczki bez rękawków...w różnych kolorkach, to bardzo ładnie eksponuje nawet nieduży brzuszek i świetnie wygląda. Do tego też kupiłam dużo wcześniej czarny golf z bawełny, też przylegający do ciała i na niego też nakładam bezrękawniki, na prawdę super to wygląda i wciąż słyszę od innych, że ładnie się ubieram, a mój brzuszek ewidentnie eksponuje ciążę. :-D

Na tym zdjęciu może tego nie widać tak bardzo...ale to był 14 tydzień (biała bluzeczka i czerwony bezrękawnik):happy2:

Załączniki

• IMG_9878m.jpg
    IMG_9878m.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 44
super okruszku ja robie podobnie mam 2 part ciazowych spodni ale chce jeszcze jeansy... a do tego zakladam cos obcislego a na zewnatrz czesto welniane swetry modne w tym sezonie sa dlugie i kozaki naciaagane na rurki albo getry...

super okruszku ja robie podobnie mam 2 part ciazowych spodni ale chce jeszcze jeansy... a do tego zakladam cos obcislego a na zewnatrz czesto welniane swetry modne w tym sezonie sa dlugie i kozaki naciaagane na rurki albo getry...

Paula7- No ja tak samo :) do pracy musze jeszcze jakos eleganciej sie ubierac, ale powoli zaczynam chodzic w getrach i dlugich swetrach do tego naciagane kozaki.Strasznie wygodne wdzianko :) takze polecam :-D

Ostatnia edycja:
sheeppy- to spodenki cool...
justyna-- mi tez najwygodniej w tym... ale niestety tez musze miec jakies wyjsciowe bo wychodze do ludzi codziennie rano bo zaworze Nikkiego do szkoly i odbieram no i czase na jakies zakupki... wiec znam ten bol...

reklama
Aga, ten sam sweterek zamówiłam miesiąc temu:tak: polecam. ja mam kolor szary melanż o i zdjęcie nawet w nim mam :-D

Załączniki

• 100_7948.JPG
    100_7948.JPG
    480,8 KB · Wyświetleń: 55
Do góry