reklama
Bazylia (a swoją drogą super nick!:-)), dzięki za testy! I za pomysł na przedłużenie bluzek - pewnie masz rację, że to się może przydać. Tymbardziej, że my z dużymi brzuchami będziemy chodziły zimą...
Byłam dzisiaj - pierwszy raz w życiu! hehehe... - w sklepie z ciuchami dla bejbików i dla nas. Przymierzałam spodnie ciążowe i... Hmm... No czuję się w nich trochę dziwnie. Ale pewnie jednak trzeba się będzie przyzwyczaić... Zaskoczyła mnie jednak cena: 160,00 zł. (sklep Mothercare, jeśli moderator mnie nie wywali za krypto i antyreklamę...). Nie uśmiecha mi się dać tyle za coś co nawet nie bardzo mi się podoba
A wobec tego... Wpadłam na pomysł by po prostu dać gdzieś do krawcowej i przerobić moje stare dżinsy na ciążowe. Mam ze trzy pary takich, które bardzo lubię, ale są mi za duże i od dawna nie nosiłam. Myślę, że się sprawdzą i nie szkoda mi ich przerobić, bo i tak w nich nie chodziłam. Ha!:-)
Któraś z was próbowała takich przeróbek?
Byłam dzisiaj - pierwszy raz w życiu! hehehe... - w sklepie z ciuchami dla bejbików i dla nas. Przymierzałam spodnie ciążowe i... Hmm... No czuję się w nich trochę dziwnie. Ale pewnie jednak trzeba się będzie przyzwyczaić... Zaskoczyła mnie jednak cena: 160,00 zł. (sklep Mothercare, jeśli moderator mnie nie wywali za krypto i antyreklamę...). Nie uśmiecha mi się dać tyle za coś co nawet nie bardzo mi się podoba
A wobec tego... Wpadłam na pomysł by po prostu dać gdzieś do krawcowej i przerobić moje stare dżinsy na ciążowe. Mam ze trzy pary takich, które bardzo lubię, ale są mi za duże i od dawna nie nosiłam. Myślę, że się sprawdzą i nie szkoda mi ich przerobić, bo i tak w nich nie chodziłam. Ha!:-)
Któraś z was próbowała takich przeróbek?
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
ten rozowy pas widzialam na zywo i wyglada niezle tez mysle o jego kupnie ale jescze poczekam ...brzusio za maly chociaz ciazowe jeansy juz nosze i super....maja doszyty jakby taki materialowy pas jak te kolorowe co dodalas zdjecie.....
w ogole z tej firmy jest super bielizna ciazowa i do karmienia
anita maternity
pozdrawiam
ten rozowy pas widzialam na zywo i wyglada niezle tez mysle o jego kupnie ale jescze poczekam ...brzusio za maly chociaz ciazowe jeansy juz nosze i super....maja doszyty jakby taki materialowy pas jak te kolorowe co dodalas zdjecie.....
w ogole z tej firmy jest super bielizna ciazowa i do karmienia
anita maternity
pozdrawiam
Witam przyszle mamusie
Ja tyje ksiazkowo (tak sie przynajmniej doczytalam) jestem teraz w 18tygodniu i mam na koncie + 6kg (przed ciaza przy wzroscie 175 wazylam ok 60kg) teraz 66 wieczorem nawet 67hehe..wydaje mi sie ze moze to tez byc rola wod, mi wlasciwie nigdzie nie poszlo tylko w brzuszek, niektorzy mowia ze chyba schudlam...Jem systematycznie sniadanie i inne posilki oraz mam wielkiego smaka na owoceduzzooo owocow...mam nadzieje ze dobije tak do 15kg wiecej niezobaczymy. Buzki i pozdrawiam
Ja tyje ksiazkowo (tak sie przynajmniej doczytalam) jestem teraz w 18tygodniu i mam na koncie + 6kg (przed ciaza przy wzroscie 175 wazylam ok 60kg) teraz 66 wieczorem nawet 67hehe..wydaje mi sie ze moze to tez byc rola wod, mi wlasciwie nigdzie nie poszlo tylko w brzuszek, niektorzy mowia ze chyba schudlam...Jem systematycznie sniadanie i inne posilki oraz mam wielkiego smaka na owoceduzzooo owocow...mam nadzieje ze dobije tak do 15kg wiecej niezobaczymy. Buzki i pozdrawiam
Kokoszko miła, rozszerz proszę "książkowo". Bo tzn. ile w jakim czasie? Ja myślałam dotąd, że jest to bardzo różnie i indywidulanie. Niektóre kobiety przybierają najwięcej na początku, inne pod koniec... Ja jestem w 16tc i jak dotąd przybrałam ok. 3,5 kg. Też wydaje mi się że wyłącznie brzuch.
dziewczyny wklejam linka do obliczania wagi podczas ciązy, wystarczy wpisać wagę przed ciążą i automatycznie nam obliczy
Przyrost wagi w ciąży - Onet.pl Zdrowie
Karjoka hehe zapomnialam napisac ksiazkowo, czytalam ze na miesiac 1 do 2kg i oczywiscie od 8miesiaca 0,5 kg na tydzien Bardzo malo przytylas ale teraz w 16 tygodniu przybywaja wody plode (znaczy zwieksza sie ich ilosc) . U mnie od 16 tygodnia wyrazniej sie brzuszek powiekszyl...wiec mysle ze to zasluga wodbuzki i pozdrawiam
iwona100na
Majowa Mamusia
Moja waga zaczyna roznąć - na razie przytyłam 4kg, a brzuszek to mam już spory
reklama
no super jesli to prawda to przytyje ok 14 kilo to nie tak zle... bo w pierwszej ponad 20...hehehedziewczyny wklejam linka do obliczania wagi podczas ciązy, wystarczy wpisać wagę przed ciążą i automatycznie nam obliczy
Podziel się: