reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

Mi już nic nie pozostało a zaczyna ubywać to co było przed ciążą. Co prawda nadal staram się być na diecie bezcukrowej i niskotłuszczowej, zresztą nie mogę jeść czekolady (co widziałam po małej). Ja przytyłam tylko 7 kg więc to żadna sztuka. Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę ćwiczyć ale z tym muszę jeszcze troszkę poczekać. Na razie pozostają mi coraz dłuższe spacerki z wózkiem ;-)

reklama
ja przy porodzie mialam 68 kilo... a teraz juz 60 kilo... no zostalo jeszcze 10 i luz....

aga_k_m ja tez mam kupiony Bephanten. tsarina no wlasnie wiem ze to najwazniejsze zeby dziecko bylo dobrze przystawione do piersi ale ja nawet nie wiem jak to jest te DOBRZE a niewiadomo na jaka cholere trafie w szpitalu i czy dobrze i umiejetnie mi pokaze.Ja juz sie tyle nasuchałam o bolacych piersiach znjomych o popekanych krwawiacych i podgryzionych sutkach i jak to plakaly przy przystawianiu do piersi ze odrazu przychodzi mi mysl czy napewno chce karmic.

ja przy porodzie mialam 68 kilo... a teraz juz 60 kilo... no zostalo jeszcze 10 i luz....
ale zeszło Ci samo czy coś robisz?
A tak w ogóle to kiedy po porodzie można zacząć ćwiczyć? Bo to że od razu nie to wiadomo ale czy jest taki optymalny czas ?

Ja jestem 15 dni po porodzie i nie mam już nic do zrzucenia :-) brzuszek już po tygodniu miałam jak przed ciążą. Wszyscy się dziwią i mówią, że nie wyglądam jakbym kiedykolwiek w ciąży była :-D Ciesze się, że Wam dziewczyny też tak ładnie wszystko wraca do normy!

reklama
Do góry