reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

hmmm 0,5kg to i ja tyle - ale tygodniowo :crazy: :angry:

choć w tym tygodniu waga jest TA SAMA co w zeszłym :rofl2: ale to pewnie tylko taki jeden tydz szczęścia i uśmiechu był :-) zobaczymy w kolejnym....

reklama
ankzoc - nie dobijaj.....kurcze ja mam nadzieję że już dużo nie przytyję...jak do tej pory to jestem 11 kg na plusie i właśnie w tych ostatnich tygodniach waga przestałą rosnąć w tak zastraszającym tempie....jak to było zwłaszcze w 5 i 6 miesiącu ciązy

Nina27- tak powinnysmy przybierac 0,5 kg czyli 2 kilo na miesiac tak powiedzmy podrecznikowo, ja jak do tej pory narazie utrzymuje sie w tym 2 kg przedziale hahha, od poczatku ciazy mam 6 kg na plusie, tylko ze na poczatku nic nie tylam bo wymiotowalam caly czas! Ale podobno w 9 m-cu juz sie nie tyje! A tak ogolnie to mysle ze kazda z nas jest inna i tyje inaczej jedne nie przytyja 10 kilo nawet a inne po 20 takze...nie ma co sie sugerowac!

a ja Wam powiem moje drogie ,że przestalam się mieścić w spodnie :p
chyba czas na cos ciążowego...ale z drugiej strony kupować coś na dwa miesiące...kwestia do przedyskutowania .
Na dzień dzisiejszy 13 kg na plusie:szok:

hej
To mnie confi dogonilas......apropos spodni sa takie specjalne wstawki ze mozna nosic normalne spodnie....zastanow sie nad tym bo rzeczywiscie na 2 miesiace..

confi- a ja dalam moje stare dzinsy do przerobienia do krawcowej zaplacilam 15 zl ona wszyla mi tak ladnie, i z biodroweczek mam ciazowki!
focia w zalaczniku

Załączniki

• PICT0010.jpg
    PICT0010.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 58
tiaa chciałabym ,ale niestety nie mieszczę się w udach :p
kurczę jakby to był sam brzuch to pół biedy ale udka też mi urosły i jest mi ciasno,a to nie sprzyja komfortowi niestety ...ostatnio w autobusie tak się spociłam z wysiłku by usiedziec na tych niewygodnych krzesłach w ciasnych spodniach ,ze miałybyście ze mnie ubaw na maksa :D
pomyślę i zobacze co bedzie mi się opłacało. Jak ktoś kupi ode mnie meble na allegro to kupię sobie ciążówki ...na razie mi szkoda kasy :p

reklama
no confi ja już też się nie mieszczę w swoje dżinsy :baffled: właśnie poszło mi w biodra i w udach :crazy:
ale będąc ostatnią razą w Polsce kupiłam sobie spodnie materiałowe z takim specjalnym pasem na brzuszek, i jeszcze jedną spódnice ze sztruksu (też z pasem), od znajomej dostałam sukienke i jeszcze jedną spódnicę dżinsową - a bluzka zawsze się jakaś znajdzie :tak: więc daje rade :rofl2:

ankzoc - świetny pomysł z tym przerobieniem własnych dżinsów :tak: (oczywiście dla dziewczyn którym tylko w brzuszek "poszło" ;-) :-) )

Do góry