reklama
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
to kiedy dzidzia najszybciej i najwiecej rosnie?
to kiedy dzidzia najszybciej i najwiecej rosnie?
Nina27
Majowe mamy'09
No to mnie pocieszyłaś ;-)nina27 ja tez miałam nadzieje ze tylko 10 ale to juz przeszłość, bo prawdziwy przyrost wagi dopiero przed nami jak dzidzia zacznie gwałtowniie rosnąć.
Ja jestem teraz w 25 tygodniu i dopiero 3,5 kg na plusie. Mam nadzieję, że uda mi się zamknąć w 10 kg ale wszystko jeszcze przede mną. Na razie idzie wszystko w brzuszek i małego klopsika w środku. Ciągle chodzę w spodniach sprzed ciąży ale coraz ciaśniej w brzuszku się robi. Jeszcze wstrzymuję się z zakupem spodni ciążowych ale niedługo to nastąpi.
M
Marzena80
Gość
Podziwiam, że jeszcze w normalnych spodniach chodzisz. Ja już od ponad miesiąca w ciążowych, bo się ciasno zrobiło. I przed świętami w 22 tygodniu byłam już 6 kg na plusie, a teraz aż się boję co to będzie. A wizyta już w piątek.Ja jestem teraz w 25 tygodniu i dopiero 3,5 kg na plusie. Mam nadzieję, że uda mi się zamknąć w 10 kg ale wszystko jeszcze przede mną. Na razie idzie wszystko w brzuszek i małego klopsika w środku. Ciągle chodzę w spodniach sprzed ciąży ale coraz ciaśniej w brzuszku się robi. Jeszcze wstrzymuję się z zakupem spodni ciążowych ale niedługo to nastąpi.
iwona100na
Majowa Mamusia
U mnie 8 kg na plusie
Ciekawe ile przytyje do końca ciązy - w pierwszej przytyłam 17kg
w tej planuje mniej
Ciekawe ile przytyje do końca ciązy - w pierwszej przytyłam 17kg
w tej planuje mniej
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
dzis weszlam na wage i lekka zalamka juz 11 kg na plusie a wcale duzo nie jadlam wczoraj bylam jeszcze na silowni wiec cwiczylam....chyba te o,5kg na tydzien wczoraj weszlo na wage;-)
22 tydzien i 3 dni boje sie pomyslac co bedzie w 40 tygodniu nie chce przekroczyc 16 kg ale raczej bedzie ciezko.......pomocy
dzis weszlam na wage i lekka zalamka juz 11 kg na plusie a wcale duzo nie jadlam wczoraj bylam jeszcze na silowni wiec cwiczylam....chyba te o,5kg na tydzien wczoraj weszlo na wage;-)
22 tydzien i 3 dni boje sie pomyslac co bedzie w 40 tygodniu nie chce przekroczyc 16 kg ale raczej bedzie ciezko.......pomocy
reklama
iwona100na
Majowa Mamusia
Pocieszajace jest to że pod koniec ciąży juz sie tak nie tyje
A czasem nawet waga zaczyna spadać
Ja wtedy schudłam ok. 1,5kg
A czasem nawet waga zaczyna spadać
Ja wtedy schudłam ok. 1,5kg
Podziel się: