reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

O H&M nie pomyślałam, bo oczywiście nie miałam pojęcia, że mają ciążowe ciuchy;-) A to pewnie fajny pomysł, bo tam często ciekawe wzory i niedrogie. Dzięki! Zajrzę w kóryś dzień na pewno!:-)

Jestem niestety z tych, które nie przepadają za sukienkami, które są pewnie najlepszym wyjściem. Może trzeba swoje upodobania zweryfikować... Wierzę, że jak mówi Kaśka może się zdarzyć, że dojdę do stanu "mam to w de, niech będą sukienki!":-D

reklama
hej
tylko ze ja kupowalam w H&M za granicą ,mam nadzieje ze w Polsce sa te same kolekcje albo chociaz i dla mam.....tak sobie wlasnie uzmyslowilam.

w H&m-ie w PL też są ciuchy ciążowe, ale same szmatki na dodatek drogie dosyć..
ja widziałam super ciuchy na allegro i u nas w Jarocinie w sklepie z odzieżą jeansową
a te które mi się tak podobały widziałam na allegro [tam są ogólnie najładniejsze ciuchy :tak:]
o takie:
454969152

Sheeppy, świetne te jeansy!

Ja byłam w HMie w sobotę, przymierzałam 3 pary spodni i już byłam prawie zdecydowana, ale postanowiłam przejść się jeszcze do Niveny, z odzieżą ciążową. No i kupiłam tam prześliiiiiczne jeansy, w takiej samej cenie jak w HMie, za to o wiele ładniej skrojone i lepiej uszyte - no i takie mięciuśkie, że aż się miło je nosi! :-) Upatrzyłam już sobie zresztą w Nivenie właśnie cudny zestawik na Wigilię, ale to po wypłacie. Mięciuchne sztruksy w kolorze kawki z mleczkiem i do tego przecudna bluzeczka nakrapiana w różnych odcieniach zieleni, ooooooooch! Rozmarzyłam się!

ja kupiłam spodnie z dzianiny czarne pasuja do wszystkiego w sklpie C&A kosztowaly 129zł chodze szukam jeszcze ciuszkow ale nic mi sie nie podoba w H&M widzialam sliczna spodniczke w bialo czarna krate-musze zast sie czy ja kupic.

dziewczyny a ja polecam sklep mama dama Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, ciąża, moda ciążowa – mamadama.pl, mają naprawdę świetne rzeczy i stosunkowo nie drogie, ostatnio zakupiłam 2 sukienki ciążowe oto jedna z nich, drugiej nie ma zdjęcia. Ale tę szczerze polecam, jest wygodna i przedewszystkim rozciąga się bardzo dobrze wiec śmiało można jej używać do 9 m-ca

Ja już chodzę w spodniach ciążowych, bo zwykle stały się takie jakieś niewygodne. I duże swetry, bo jakoś nie mogę dorwać się do ładnej tuniki, więc ciąży spod nich raczej nie widać.
Wczoraj byłam u babci męża i z teściową pomagałyśmy jej sprzątać. Zgrzałam się i ten sweter zdjęłam, na co moja teściowa "oj już jaki masz brzuszek... chyba że to tłuszcz" :baffled:. Możecie sobie wyobrazić moją miną. Uwielbiam takie słodkie komentarze.

Buhahahahahaha!!! :-D:-D:-D
Justyna, ale mnie rozbawiłaś tym teściówkowym komentarzem! No bo rzeczywiście, chyba wszystkie jesteśmy teraz w takim okresie przejściowym, że "niby już coś widać, ale niezupełnie to" - ja już brzuszek mam, ale bardziej jak grubasek niż jak ciężarówka... :wściekła/y:

A tak w temacie brzuszków, czy one potem twardnieją jakoś jak dzidzia rośnie, czy są takie bardziej flaczkowate? Pytanie może dziwne i do tego offtop, ale się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu, a głupio mi wyskoczyć do jakiejś innej ciężarówki z tekstem "daj pomacać". :-D

bazylia24- to faktycznie jest pytanie, ja też nie mam pojęcia. Ale wydaje mi się, ze twardnieje, bo przeciez one tak ładnie wyglądają jak uformowane piłeczki :p
więc przyjmijmy, że będą wymodelowane i twardsze :p

reklama
Też się zastanawiałam czy te brzuchy twardnieją, więc te same pytania rodzą nam się w głowach;-) Kaśka, Sheeppy - jak to jest dziewczyny z tymi brzuchami? Bo wy już macie doświadczenie... Twardnieją?

Dżinsy faktycznie fajne te z Allegro. Zaraz poszperam. Cały czas jednak interesuje mnie ten pas, o którym pisałam. Czy któraś z was ma doświadczenie z tkaim pasem?

Myślę o takim, który zakłada się na ciuchy i nie ma on funkcji podtrzymującej brzucha, a jedynie (tak myślę) zasłania odpięte spodnie. Link poniżej.

Pas Ciążowy BELLYBELT -oryginał- wysyłka 0zł (489054330) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry