reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
ja stosuję Ziaję mamma mia dla kobiet w ciąży, ale jak brzusio urośnie przerzucę się na coś z górnej półki, tak na wszelki wypadek
choć w poprzedniej ciąży pomogła mi zwykła oliwka i zwykłe balsamy, nie mam nic na brzuszku. niestety, wtedy nie pomyślałam żeby smarować też pupę i plecy i tam mi wylazło paskudztwo
choć w poprzedniej ciąży pomogła mi zwykła oliwka i zwykłe balsamy, nie mam nic na brzuszku. niestety, wtedy nie pomyślałam żeby smarować też pupę i plecy i tam mi wylazło paskudztwo
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
Moj biust wieczorem sie nie zwieksza ale brzuch tak,rano zapinam spodnie bez problemu a wieczorem musze je rozpinac bo mnie juz cisna...moze za duzo jemy..))hiiiii
musi byc jakas inna przyczyna...moze maly caly dzien tak fika i kreci sie ze do wieczora roziaga ten brzuch w nocy idzie spac i od rana znowu wariuje...
pozdrawiam;-)
Moj biust wieczorem sie nie zwieksza ale brzuch tak,rano zapinam spodnie bez problemu a wieczorem musze je rozpinac bo mnie juz cisna...moze za duzo jemy..))hiiiii
musi byc jakas inna przyczyna...moze maly caly dzien tak fika i kreci sie ze do wieczora roziaga ten brzuch w nocy idzie spac i od rana znowu wariuje...
pozdrawiam;-)
Nina27
Majowe mamy'09
Ja znalazłam na ten przejściowy okres sposób...:-)u mnie brzuszek rosnie a szczegolnie wieczorem... mam spodnie i bluzki ciazowe ale niestety za duze a obecne za male nie wiem co robic a nie chce wydawac bez potrzeby pieniedzy....
Mam kilka dłuższych bluzeczek, wykorzystuję nawet te z krótkim rękawem bo pod nie zakładam koszulki z długim....i do tego getry...świetnie się sprawdzają nie gniotą brzuszka :-)
reklama
Podziel się: