reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

No dziewczeta u mnie jest to samo rano plaska a wieczorem nie moge sie dopiac i chodze okrakiem jak w conajmniej 6 miesiacu... Maz sie smieje ze teraz to bede dopiero duza...

reklama
Jesli chodzi o kremik to w pierwszej ciąży używałam kremiku FISSAN i byłam z niego zadowolona :)
Jest to kremik dla kobiet w ciązy przeciw rozstępom

W tej ciązy również go stosuje, ale coś mnie ciągnie by wyprubować krem firmy MUSTELLA, czy ktos może go używał?

Ostatnia edycja:
Poczytałam jak ładnie kształtniejecie i zawiadamiam, ze u mnie tak samo :-)
schudłam 2 kilo (?) ale brzucho roścnie. biust (teraz moge go nazwac takim dostojnym słowem he he) też niczego sobie. kupiłam nowy stanik jeden a z pozostałych wyjęłam poduszki. jak tendencja sie utrzyma to nie wiem do jakiej litery alfabetu dojdę:-)

Pozdrawiam!!!

Paula ja tez mam w ciąży taki okraczny chód, nie wiem skąd się to u mnie bierze w pierwszej ciąży tez tak chodziłam. I to od początku oczywiście im większy brzuch tym bardziej kaczkowato dreptałam...

Paula ja tez mam w ciąży taki okraczny chód, nie wiem skąd się to u mnie bierze w pierwszej ciąży tez tak chodziłam. I to od początku oczywiście im większy brzuch tym bardziej kaczkowato dreptałam...

hehe bo miednica sie rozchodzi:))) tez to mam...
a co do kg...na poczatku schudlam kg, a teraz waga stoi w miejscu, nie wiem do kiedy,ale mi sie to podoba,bo mala nigdy nie bylam,ostatniej ciazy przytylam 35 kg to moze teraz tylko brzuszek bedzie?>????:))))

anecik- tak te chodzenie mnie tez wykonczy i rzeczywiscie wyglada to dosc okropnie no ale coz takie sa uroki....
mama bartusia- troche przesadza ta moja miednica bo nie moge sie normalnie poruszac jejeku jak dlugo to jeszcze bedzie...w pierwszej ciazy cieszylam sie jak glupia ze moge chodzic nawet 2 lata jak slon bo nic mi nie bylo zupelnie rzadnych oznak ze jestem w ciazy a teraz zawsze cos zwariowac mozna....a to dopiero 3 miesiac...

No ja przyznam, że 2 - 3 tyg. temu miałam większy brzuch niż obecnie. Bo teraz, po chwili "odpustu", wróciłam do moich nawyków żywieniowych. Niemniej przybyło mi tam gdzie wielu z was, czyli mój całkiem przeciętny biust zaczął przyciągać i ziemię i wzrok;-) A brzuch, jak u kilku z was, rano płaski, wieczorem balonik, który nijak się nie da upchnąć w dżinsach;-)

reklama
hej
Ja przytylam 3 kilo potem spadlo troche ale brzuch to mam wielki tylko ze od jedzenia i przyslania ten mini ponizej gdzie jest dzidzius...nie wiem czy to wzdecia czy taki wielki brzuch ale nigdy takiego nie mialam ,takie walki mi sie zrobily ze szok...przedtem bylam w miare szczupla 53 kilo przy wzroscie 164cm ale mam tendecje do tycia ogromne ciezko sie napracowalam zyby wazyc 53kilo tylko przestalam teraz cwiczyc i to pewnie dlatego ale ten brxuch od jedzenia mnie zalamuje...

Do góry