reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam was z rańca
Dziewczyny nie testujecie? zróbcie testa, ja się też bałam jak djabli ale w końcu zrobiłam i zobaczyłam II krechy :)
Dzona te szare butki są śliczne ja też lubię szpilki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta, no zatestuję jutro, bo pewnie do poniedziałku nie wytrzymam. Rano nie mialam siły, bo trzeba było zwlec się do pracy:wściekła/y:
Poza tym boję się wyniku, a jak będzie "+", ucieszę się, ale też będę przerażona, bo klamka już zapadnie. Kurcze też tak miałyście? Radość, ale też strach czy się podoła:-(
Zdjęcia już wysłane do mężulka, może fundnie na rocznicę

Ja to jestem panikara. Wiec jak kiedys zobacze + to pojawi się radość a potem strach, żeby było zdrowe, żeby nie było komplikacji

Mam potwierdzenie sa dwie kreski znowu:-) DSC_5148.jpgDSC_5149.jpg

Ostatnia edycja:
Katt u mnie też tak było, najpierw się modliłam żeby były dwie krechy a jak je zobaczyłam to teraz panikuje czy wszystko dobrze i fasolka na pewno tam jest :)
scotland jeszcze raz moje gratulacje :)

witam

i co miały tu być same dobre wiesci od rana i co ????? , scoti SUPER :) GRATULUJĘ !!!!!!!!!! :)

zajrzę jeszcze potem do Was :)

MIłego dnia :) lece na miasto :) :-D

Scoti - dzisiaj to już ładna, nawet nie było potrzeby pochylac ekranu. Super, gratulacje. Rośnij maluszku.

Witam sie :)
scotland gratuluje:)))czyli udało siegratuluje!!!!!
katyb poki nie ma @ nie ma co sie dolowac,moze jeszcze tempka skoczy,zobaczysz jutro jak bedzie..ja nadal trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&
dzoana, katt a wy testujcie i nie trzymajcie nas dluzej w niepewnosci:)))tempki macie bardzo ladne:)))

powiedzcie mi dziewczyny czy po luteinnie sa takie wieksze i nabrzmiale cycuchy?wogole to mam takie jakies bolne na dotyk..zawsze mialam tak przed samiutenka @,dzien,dwa..oby tylko sobie nic nie wkrecac...nie lubie teraz tego teraz tego czekania,nakrecania sie zeby pozniej znowu zobaczyc jedna kreche na tesciorku:(:)no:

reklama
Asiczka - ja czekam do jutra, chyba że nie bedzie sensu. Dzoana z tego co pisała, bierze pod uwagę jutro lub pon.

Do góry