reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko zerknełam na twój wykres i....ten wczorajszy test owulacyjny (jeżeli to nie owulacja, bo na wykresach się dobrze nie znam) może dobrze wrózyć. Kilka razy znalazłam info, że testy owu wykrywają jaką cząstkę, która jest podobna do gonadotropiny kosmówkowej, czyli bHCG, i na poczatku ciązy moga dawać wyniki +.

reklama
Kochane gdyby byl tylko minus to jeszcze moze mialabym nadzieje ale nie spadek plus minus
za duzo, tylko najgorsze jest to ze co @ to mam inne objawy i badz tu madry i pisz wiersze :zawstydzona/y:

Katt w takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko!!!! &&&&&& :-) Coś mi się wydaję, że będzie + :-)
A co do mojego wykresu to jestem zielona w tym cyklu... Zawsze parę dni po owu bolą mnie piersi a teraz nic a nic... Także możliwe, że dopiero co była. Jeśli tak to sporo się przesunęła... A tak w ogóle to w tym cyklu się nie staraliśmy, bo podjęliśmy decyzję o ślubie i wszystkie seksy były przerywane, więc ciąża raczej niemożliwa :-)

Katt, ja się czaje i czaje, miałam testować dzisiaj i spanikowałam:-D Ale Twoja tempka zachęcająca.
Zagubiona, mój mąż nie będzie zadowolony jak sie dowie, że mam na oku kolejne szpileczki, a jak się dowie, że to Twoja zasługa, to....

Kochane gdyby byl tylko minus to jeszcze moze mialabym nadzieje ale nie spadek plus minus
za duzo, tylko najgorsze jest to ze co @ to mam inne objawy i badz tu madry i pisz wiersze :zawstydzona/y:
Rozumiem Ciebie aż za bardzo, ja co @ to miałam inne objawy. Tym razem nie mam żadnych ani na @ ani na ciążę. Dlatego nie mam odwagi testować:-( Ale póki @ nie przyszła to jest nadzieja:-)
Przepraszam za post pod postem, myślałam, że ktoś zdąży coś skrobnąć.

No wlasnie Dzoana i jak mam sie nie nakrecac czy rozpoznac objawy ciazy :zawstydzona/y: ale o czym ja mowie chyba ze urojonej :zawstydzona/y:

Dzoana, ja nie mam co dopatrywać się żadnych objawów. Bo u mnie @ pojawia się znikąd (tyle, że jej pora terminowa):) Ale skubana wcale sie nie zapowiada, żadnych objawów. Poprostu w pewnym momencie pojawia sie uczucie jak na kupke, tylko troszkę wyżej, w podbrzuszu, idę do kibelka i "podjeżdza czerwone mazda". Chociaż po odstawieniu pigułek miałam lekki czerwony "brudek" wewnątrz (tylko przez 1 dz), potem nic i smutne powitanie @.

reklama
Czerwona mazda u mnie objawy ciążowe pokrywaja się z @ W dniu @ dostaję masakrycznych skurczów, jeden dzień męczarni i później juz spokój. Na dwa, trzy dni przed mam brązowe plamienia, ostatnio juz w 8 dniu fazy lutealnej plamiłam, a @ dostałam dopiero 13 dnia.
Moje szpileczkowe typy http://moda.allegro.pl/salon-anka-fantazyjne-platforma-f3077gre-37-i2109844018.html http://moda.allegro.pl/salon-anka-przepiekne-gorsetowe-t1005bei-37-i2105373888.html i na koturnie, które niestety będą na mnie za duże http://moda.allegro.pl/salon-anka-bajeczne-koturny-sa-57blu-38-i2148124894.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry