reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniabuchowicz - lekarz dawał mi ulotkę od tych urządzeń Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly

Wiem dziewczyny i starsi zachodzą. Ale człowiek chce zawsze sobie wszystko ułożyć: praca, rodzina....
Ale czym później tym trudniej:(

Joweg-ja już swojego przekonałam, nawet się nie burzył. Chociaż podejrzewam, że wewnętrznie się boi. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jeżeli się nie uda.

reklama
gin oddzwonil powiedzial ze jezeli wyczuwam szyjke w pesarze i nic nie boli to nie musze sie niepokoic bo szyjka sobie wedruje jezeli bede sie martwic to jutro mam wpasc do niego

Nenete - ja brałam wiesiołek (Oeparol) w kapsułkach dopiero od tego cyklu (a w sumie kupiłam później wiec wyszło chyba od 5dc). 3xdz po 1 kaps. do owulacji. I muszę przyznać, że pozytywnie wpłynął mi na sluz (było duzo wiecej i był wyrazistszy) w w chwili podniecenia w fazie płodnej był wręcz idealny (duzo i ciągnący). Jedyny minus to to, że M stwierdził że słabiej mnie czuje, bo tam tak ślisko:)

katt- i pamietaj ze przed oddaniem nasienia musi byc 2-3 dni wstrzemiezliwosc seksualna :) co do wiesiolka to ja nigdy nie mialam sluzu a po wiesiollku mam mnustwo :)

pamela,dziękuję za streszczenie.:happy2:
Znów jestem do tyłu wrrrrrrrrr!!!:wściekła/y:W południe wyłączyli mi prąd i dopiero teraz włączyli!! Cały dzień bez elektryczności!!! :no:

A teraz kawał (możliwe że coś przekręcam)
Przed zawodami w biegach narciarskich sprawdzają zawodniczki pod kątem środków dopingujących. Pytają Bjoergen:
-Od czego masz takie mięśnie??
-Od walenia konia.
:-p:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Katt - o proszę bez takich tu!!!! prawda Losiczka - im starsze tym trudniej... wcale nie i mężowie sobie poradzili, dacie radę!! tylko kochać się, a nie starać.

Ilonka - no teraz cuda wymyślają, fajne toto, ale mi się nie przyda. Młoda mi juz załatwiła tabletki na spalenie pokarmu, żebym nie miała juz takich sensacji jak przy Alince.
A już sie nie mogę doczekać jaj przylotu.

reklama
Do góry