reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ufff, doczytałam was.

pamela
, trzymam za ciebie kciuki żebyś zrzuciła z siebie ten ciężar i znów zaczęła cieszyć się życiem. Dobrze, że zdecydowałaś się na tą wizytę. Jesteśmy z tobą:tak:

ilonka, nie wiem kiedy pójdę prywatnie. Pewnie jak m wróci z delegacji, czyli w marcu, ale nawet nie wiem za ile będzie można dobrze zobaczyć kto tam mieszka w brzuszku.

bobo, odganiaj tą @, a ja razem z tobą!!

Tak mi przykro z powodu piąteczki:-( Brak mi słów:-(

lorelain, dobry ten sposób na męża hihi. dobrze że te chłopy są takie proste w obsłudze pod tym względem:-D ja praktycznie tylko na samym począteczku żyłam w celibacie, a później hulaj dusza:-)

Nenete, no proszę. Może mieszkamy blisko siebie?

Co do obżarstwa to ja dziś zjadłam pół kilo ogórków kiszonych i pół kilo truskawek:zawstydzona/y: :-)

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak to jest a nabawiłam sie tego cholerstwa z nerwów i przez złą diete ale wiecie jak to jest jak ostatnio byłam z małą na operacjii to warowałam przy jej łóżeczku od 6 rano do 22 na okrągło nie było kiedy jeść tylko kawa za kawą żeby jakoś przetrzymać cały dzień przy tym łóżeczku.Dodatkowo miała komplikacje po operacji stracłam tam wtedy tyle nerwów,ale co zrobić. ILONKO- mam przymusową diete ale da się przeżyć już się nawet przyzwyczaiłam:-) MARTA- to mam nadzieje że ja też już za niedługo odczuje ulge:happy2: bo na gastroskopie nie poszłam za bardzo się boje tego badania:blink:

Dziewczynki po całym dniu już mogę
dziękuje wam za masę życzeń jeszcze nigdy w życiu nie czułam sie tak wyjątkowo jak dziś dzięki wam !!!
Przepraszam ze rzadko sie odzywalam ale szykuje sie na moja imprezę i dziś miałam próbna fryzurę ;) zajęło to sporo czasu jeszcze raz wam dziękuje za ślicznie życzenia :tak::tak::tak:

no ja poczytałam, żeby nie mieć za dużych zaległości bo jutro przyjaciółki do mnie na faworki wpadają.

mamy taką tradycję, że zawsze w tłusty czwartek się spotykamy i robimy faworki :)) ogólnie lubimy się spotykac w domu i gotować a potem wcinać dobre jedzonko:tak:

nie pamietam co chciałam napisać,
na pewno tulę mocno piateczkę bo ona to naprawdę zasługuje na medal ze te wszytskie przejścia, które ostatnio ją doświadczają!!!
i wspieram pamelę za siłę, którą w sobie znalazła, żeby pomóc samej sobie. Na pewno niedługo powróci Ci chęć do częstszych uśmiechów. Super pomysł z tym tatułażem. Ja też zawsze chciałam taki mały dyskretny ale mój m jakoś nie chce:(
poza tym viola ale niespodzianka:-)

ania i joweg wszystiego najlepszego z okazji waszych świąt!!!!!

zagubiona może to nic poważnego ale lepiej się upewnić.

dziewczyny super przepisy tu podsuwacie przez cały dzień,

karolina
mogłabyś całą armię wykarmić jakbyś chciała je wszytskie wypróbować:-D

zmykam spać,
mnie jak widać tak pięknie zapowiadający się wykresik nie jest już taki piękny... czekam teraz tylko na @ i siup od nowa.
brzuch mnie pobolewa... nie wiem już co o tym myśleć, może 13 cykl będzie szczęśliwy??
dobranoc

DZIENDOBEREK :-):-):-)

Prosze trzymac kciuki za dzisiejsza moja wizyte. Godz 14 pewnie z poslizgiem bedzie normalne przeciez. Od 3 rana nie spie z nerwow :-:)-:)-( ale wierze ze wszystko bedzie ok. Odezwe sie pozniej. Mam szycie pozniej wizyta. PA

MILEGO DNIA

Losiczka bo to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za okruszka :-)

A u mni juz dzisiaj zaczyna sie spadek tempki :-(

reklama
Dzień Dobry:-) LOSICZKA-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkie trzymamy za ciebie i twoje baby,będzie dobrze daj znać po wizycie:happy: JANE-życzę ci żeby ta trzynastka była dla was szczęśliwa&&&&&&&&&&:rofl2::-) Ale nas zasypało mąż od rana na łopacie jedzie :eek:

Do góry