reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

I ja się melduję :-)

losiczka &&&&&&&&&&&&&&&& :-) Na pewno wszystko będzie dobrze:-)

Katy jeszcze nic nie jest pewne, więc się jeszcze nie podłamuj:-) Trzymam &&&&, żeby to było chwilowe:-)

Jane no jeśli w ten się nie uda, to 13 jest szczęśliwą liczbą tak na prawdę :-) Także oby, oby &&&&&&&&&&

Zmykam do pracy :-):-):-)

Udanego dnia wszystkim życzę:-)

reklama
Dzień dobry Kochane!

Losiczko- trzymam kciuki za wizytkę i serdusio!!!!

Lori- nic nie szkodzi- poproszę jeśli możesz oczywiście o przepis na warzywa z ryżem, łopatkę w zalewie miodowo musztardowej i kuraka z limonką i tymiankiem. ;)

Agnes- qrcze ten orzechowiec wygląda bosko, ale brzmi strasznie skomplikowanie i nie jestem pewna czy starczy mi czasu. ;(
A tak w ogóle zaczęły Ci się utęsknione objawy, co?

No i wszystkim życzę smacznego pączka w ten tłusty czwartek. ;)

Dzień dobry :)

Losiczko udanej wizyty i trzymam kciukaski :-)

Agnes uwielbiam orzechowiec jest przepyszny ,wogóle ciasta mmmniam :-D
ale mnie wzieło na słodycze ostatnio hihihi,a dzis tłuuusty czwartek

pamela gratuluje jeszcze raz odwagi kochana i lekarz ma racje czas pomyslec nie tylko o innych ale i o sobie ,trzymam &&&&&&&&&& zeby sie udało :*

ilonko a Ty co dzis dobrego gotujesz???heheh

Lori jak faworki???

a ja dzis wstałam chyba lewą nogą,a jeszcze do tego geriatria od rana podnosi cisnienie i zasypane uliczki i parkinki i chody miedzy blokami głowe bym sobie dzis rozbiła!!!nie dosyc ze płace taki czynsz (bo razem z wodą 760 zł) to za cholere nic z tej spółdzielni nie robią ,rety wrrrrrrrrrrrrrrrr

Karolinko wierze w twoje możliwosci ,a taki orzechowiec napewno wszystkich zaskoczy :tak:

Dziewczyny niemal opracowałam menu....

OBIAD:
- zupa serowo ogórkowa
- ziemniaczki, ryż z warzywami (jak tylko Lori mi prześle przepis)
- sos z czerwonego wina
- udka kurczaka w miodzie/ roladki z jagnięciny z papryka i boczkiem/ łopatka w zaprawie miodowo musztardowej lub kurczak limonkowy z tymiankiem (tu też czekam na przepis od Lori)
- surówka
- marcherwka z groszkiem/ brukselka
- wino wytrawne

DESER:
- ciasto a`la Milka
- ciasto kokosowe- Rafaello

KOLACJA:
- deska serów z owocami
- koreczki z dipem
- pieczone ziemniaczki
- skrzydełka w miodzie
- jagnięcina z grilla
- sos czosnkowy/chrzanowy
- filet z kurczaka z serem i cebulą/ filet z kurczaka z ananasem serem i papryczką lub ogórkiem
- sałatka warstwowa Bracika
- sałatka z wędzonego serka wg przepisu Agnes
- brokuły zapiekane z serem
- ryba z cytryną i masłem czosnkowo-ziołowym

W niedzielę to wszystko powtórzę dla teściów i ciągle się zastanawiam czy zapraszać tego padalca.... :(

Właśnie kończę robić listę zakupów, żebym mogła sobie mięsko zabejcować w piątek i żeby jeszcze był czas na sprzątanie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MALAMI - u nas też jest terror co prawda my mieszkamy w domu nie w bloku ale droge do domu mamy prywatną więc trzeba ją samemu odśnieżać mój mąż już od 7 odśnieża i jeszcze go w domu nie było:eek: KAROLINA- zapowiada się pysznie i ciekawie

Ostatnia edycja:
Brawo Karolinko tylko kolacja i obiadek albo udka albo skrzydełka w miodzie ,taka mała sugestia nie gniewaj sie ale zeby sie nie powtarzało :zawstydzona/y:

viola no tak rozumiem ale jak ktos mieszka w domku to sam u siebie działa tak i wiedział jakie tego skutki ,a tu gonia z opłatami na zime zawsze podnoszą bo niby ogrzewanie a jak cos chce sie załatwic to wielkie problemy no i ogolnie nie rozumiem jak za mieszkanie własnosciowe mozna jeszcze płacic eksploatacje za m2 /miesiac no mi to wychodzi 150zł plus woda smieci fundusz remontowy (niby) achhhh paranoja jakas i do tego podatek od gruntu,jak 6 lat temu kupiłam mieszkanie to było 380 a teraz 760 to nie za duza różnica?????Mam najgorsza spółdzielnie w miescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinko ja padalc bym nie zaprosiła!!!!!!!!!!!!!!!!!! ot moje zdanie

Ostatnia edycja:
witam z rana z Zobacz załącznik 437844

losiczko
trzymam kciuki za wizytę i czekamy na info

karolinko no szykuje się niezła imprezka. no i bardzo smaczna.

lorelain dawaj przepis na kurczaka limonkowego z tymiankiem bom tez ciekawa

katy to nie musi być spadek na @ jeszcze. bardzo ci kibicuję i ślę ~~~~~~~~~~

dziewczyny na polsat cafe leci o kobuetach ktore pragna cory a rodza chlopcow

losiczko &&&&&&&&

paczki-z-nadzieniem_24702_7.jpg slodkiego czwartku hehe ja zjadlam 2 i boje sie co bedzie za godzinie przy pomiarze cukru hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zZagubiona obejrzalabym ale ..............siedze w pracy hehe ,jak dzis sie czujesz????wszystko ok?rozumiem ze nic nie dolega

reklama
malami aha na szczescie wszystko wrocilo na swoje miejsce chyba wczoraj przesadzilam (caly dzien siedzialam u mamy w robocie :-D)

Do góry