a ja nie jadłam faworków hohoh,
nawet nie pamiętam od kiedy !!!!!!!!!!!!! szok!!!!! na tłusty czwartek przeważnie początki, ja jak co roku nie kupuję ani nie robię nic bo mamuśka z cukierni przynosi zawsze wiec wystarcza
zresztą chce zjeść góra 3 jutro i na tym koniec, no ale jak to bedzie sie okaże, bo kocham te początki co robią w tej cukierni !!!!!!!!!!!!
aaaaa no właśnię ważę 64,5 kg
wczoraj sie u gina ważyłam, no to było wierczorem wiec byłam najedzona po całym dniu no ale kurcze 1,5kg w ciągu miesiąca, to za dużo raczej,
Katrina no własnie przeczucia to przeczucia, ja tez porównuję ciązę z Jasiem i te inne z początków i ta jest o 360 stopni inna , po prostu SPOKOJNA, bez wymiotów bez wielkich mdłosci, cyce nawet nie bolały bardzo, no po prostu to co było z Jasiem i z resztą to niebo a ziemia po prostu, wiec moze tez dlatego serce mówi ze spodziewam sie dziewczynki , nawet jem inaczej niz z Jasiem ale tego nie biore raczej pod uwagę, choć duuuuuużo osób mówi mi ze bedzie chłopak bo wyładniałam , no ja tam teraz nie widzę różnicy tak naprawde ale z Jasiem pamietam nie wyglądałam za dobrze ,
wydaje mi sie ze z nim zbrzydłam a teraz na razie jestem normalna hehe
ah no co tu gadać , z czasem sie okaże wszystko i juz !!!