reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Violu nie wudaje mi sie ze zagniezdzenie było w 14 dniu bo najpóżniej dochodzi w 12 dniu do niego, a poza tym nawet jakby było w tym 14 dniu to juz w 16 dniu we krwi by miała asiczka hormon i teraz juz by testy jej wychodziły, jedyne wytłyumaczenie to takie ze NIE WYCHODZĄ JEJ TESTY, jest tyle takich dziewczyn które tak mają , no i właśnie szkoda ze nie da sie zrobić bety ehhhh,
asiczka a kiedy bedziesz w PL????????????? albo u lekarza ??????????????? no bo teraz te cyce bolące hmmmmmmm ))))))
asiczka a kiedy bedziesz w PL????????????? albo u lekarza ??????????????? no bo teraz te cyce bolące hmmmmmmm ))))))
pamela tak mi przykro. trzymaj się jakoś. jeszcze los się uśmiechnie do ciebie
ilonka dzięki za odpowiedz. no ja niby po owulce już. ale i tak ten cykl stracony. może w Nowym Roku szczęście się do mnie uśmiechnie. więc dobrze wiedzieć kiedy ta owulka. u mnie chyba przegapiliśmy moment.
mam dużo pracy więc dopiero jutro tu zajrzę
ilonka dzięki za odpowiedz. no ja niby po owulce już. ale i tak ten cykl stracony. może w Nowym Roku szczęście się do mnie uśmiechnie. więc dobrze wiedzieć kiedy ta owulka. u mnie chyba przegapiliśmy moment.
mam dużo pracy więc dopiero jutro tu zajrzę
MałaMi:)
Zaciekawiona BB
Ilonka cudnie gratuluje i masz kopniaka w tyłek za czarne mysli:-)
Pamela bardzo mi przykro, nie wiem co czujesz, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazic jak już bedzie Ci lepiej odezwij się do nas, pamiętaj, że jesteśmy razem :-)
u mnie dzisiaj 34 dc i małpy wstrętnej nie ma:-( wczoraj test negatywny a dzisiaj głowa boli cały dzień, więc jutro bedzie zmora niedobra:-( powoli zaczynam się martwic, boję się, że nigdy nie będę mamą i chce mi się płakac na samą mysl i jak tu sie cieszyc ze świąt...
Pamela bardzo mi przykro, nie wiem co czujesz, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazic jak już bedzie Ci lepiej odezwij się do nas, pamiętaj, że jesteśmy razem :-)
u mnie dzisiaj 34 dc i małpy wstrętnej nie ma:-( wczoraj test negatywny a dzisiaj głowa boli cały dzień, więc jutro bedzie zmora niedobra:-( powoli zaczynam się martwic, boję się, że nigdy nie będę mamą i chce mi się płakac na samą mysl i jak tu sie cieszyc ze świąt...
KatyB
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki....jeszcze jestem :-)
Pamelus kochanie!!!!!!!!!!!!!! Tak strasznie mi przykro!!!!!!! :-(Nawet nie wiem jak Cie pocieszyc.......wlasciwie to chyba sie nie da, prawda?????
Kochanie jak dojdziesz troszke do siebie to wroc tu do nas bedzie nam wszystkim razniej borykac sie ze swoimi problemami ;-)
A ja dostalam dzisiaj @
wiedzialam ze ta wredota przyjdzie i powiem wam ze jakos dobrze to znosze , chyba tempka przygotowala mnie na to....bo jesli bylaby wysoka i nagle spadla to bylabym bardziej zalamana. A tak wiedzialam co mnie czeka
Madlen kochanie przepraszam ze nie odpisalam na twoje posty i na szalonych i tu ale dzisiaj mam dzien "na wariackich papierach"
Jedziemy o 18.00 i to samochodem a wlasciwie 3ma bo jedzie nas 14 osob
Lot odpada bp moj m ma lek wysokosci i samoloty nie wchodza w gre no chyba ze sama jade
Agnes rowniez pytala a ja nie mialam jak wam odpisac sorki
ps moze ty Agnes wlasnie dostaniesz prezencik w tym cyklu skoro taka drazliwa i spiaca jestes...oby zycze ci tego kochana
Jane glowa do gory ja sie staram teraz 14 cykl....i wierze ze sie uda
Lorelain jeszcze tli sie iskierka nadzieji wiec &&&&&&&&&&&&&&
Pamelus kochanie!!!!!!!!!!!!!! Tak strasznie mi przykro!!!!!!! :-(Nawet nie wiem jak Cie pocieszyc.......wlasciwie to chyba sie nie da, prawda?????
Kochanie jak dojdziesz troszke do siebie to wroc tu do nas bedzie nam wszystkim razniej borykac sie ze swoimi problemami ;-)
A ja dostalam dzisiaj @
wiedzialam ze ta wredota przyjdzie i powiem wam ze jakos dobrze to znosze , chyba tempka przygotowala mnie na to....bo jesli bylaby wysoka i nagle spadla to bylabym bardziej zalamana. A tak wiedzialam co mnie czeka
Madlen kochanie przepraszam ze nie odpisalam na twoje posty i na szalonych i tu ale dzisiaj mam dzien "na wariackich papierach"
Jedziemy o 18.00 i to samochodem a wlasciwie 3ma bo jedzie nas 14 osob
Lot odpada bp moj m ma lek wysokosci i samoloty nie wchodza w gre no chyba ze sama jade
Agnes rowniez pytala a ja nie mialam jak wam odpisac sorki
ps moze ty Agnes wlasnie dostaniesz prezencik w tym cyklu skoro taka drazliwa i spiaca jestes...oby zycze ci tego kochana
Jane glowa do gory ja sie staram teraz 14 cykl....i wierze ze sie uda
Lorelain jeszcze tli sie iskierka nadzieji wiec &&&&&&&&&&&&&&
-Lorelain-
Współczuje bardzo wszystkim dziewczynom które straciły swoje dzieci nawet nie mogę sobie wyobrazić jaki to ból;( ja się dopiero staram i znam to przygnębiające uczucie gdy przychodzi okres. a mam do was pytanie, czy podczas starań wydłużają wam się cykle czy tylko ja jestem takim przypadkiem? nie wiem, może to psychika. Jak się nie starałam i było zabezpieczenie to okres mniej więcej co 33-36 dni (mniej więcej bo reguralnych okresów to nigdy nie miałam) a jak się staramy to ostatni 46 dni, przedostatni 40 dni. I jeszcze 2 tyg przed okresem to się czuje ze lada chwila nadejdzie a on się opóźnia. Czy psychika może spowodować takie wydłużenie?
Niech sie spelnia Bozonarodzeniowe zyczenia,
te trudne i latwe do spelnienia.
Niech sie spelnia te duze i male,
mowione glosno lub niemowione wcale .
Kochane zycze Wam
Zdrowych,Spokojnych i Rodzinnych Swiat,
pelnych ciepla i milosci.
te trudne i latwe do spelnienia.
Niech sie spelnia te duze i male,
mowione glosno lub niemowione wcale .
Kochane zycze Wam
Zdrowych,Spokojnych i Rodzinnych Swiat,
pelnych ciepla i milosci.
-Lorelain-
Dziewczyny a orientujecie się może kiedy beta pojawia się w moczu?
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
lorelain po 10 dniach od owu napewno cos wyjdzie :-) jezeli chcesz zrobic jutro to wyjdzie ci na bank jak jest dzidzia :-)
pamelo brak mi slow kochana :---(trzymaj sie dzielnie tule mocno
madlen dzieki za zyczenia i wzajemnie kochana :-)
pamelo brak mi slow kochana :---(trzymaj sie dzielnie tule mocno
madlen dzieki za zyczenia i wzajemnie kochana :-)
Podziel się: